kılıçbalığı dostum basına sorunlarımızı anlatmış

o kadar güzel anlatmış ki, hürriyet çukurova ekinde yayınlandığı için izmir'de okuma imkanımız olmadı ve ben de burada sizlerle paylaşmak istedim. Sizin de beğeneceğinizi umuyorum.:cat:

yazıları okuyabilmek için önce kaydedip sozra zoom yapmanız gerekiyor :)

Kılıçbalığı dostum sen her nekadar buraya girmesende seni seviyor ve destekliyorum:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...Evet nerde?...

bu yazımdan kılıçbalığının haberi yok, ama umuyorum ki sizlerle paylaşmamı o da isterdi. o artık engin denizlerde özgürce yüzüyordur. Teşekkürler kılıçbalığı bizi böyle güzel temsil ettiğin için.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birçok motosikletliye tercüman olduğu için kendisini kutluyorum... :cat:

herşey güzel, herşey hoş da "SİYAH GİYİP ROCK MÜZİK DİNLEMİYORUZ" başlığına takıldım ben.

ne alaka yani Rock müzik kötü bir şey mi?
hem kılıçbalığı'nın tipi de kusura bakmasın tam Rocker :) insallah iş bilmez bir gazetecinin iş güzarlığıdır bu başlık.

Siyah Giyip Rock dinleyen biri olarak ayar oldum çünkü!

herşey güzel, herşey hoş da "SİYAH GİYİP ROCK MÜZİK DİNLEMİYORUZ" başlığına takıldım ben.

hem kılıçbalığı'nın tipi de kusura bakmasın tam Rocker :) insallah iş bilmez bir gazetecinin iş güzarlığıdır bu başlık.

ama "Sadece Siyah Giyip Rock Müzik Dinlemiyoruz" diyor. Sadece :wiinkk:

iyi okuyamadan yazdın herhalde gabe

"sadece siyah giyip rock müzik dinlemiyoruz" rock u kötülediğinden degil ama motorculara çok iyi gözle bakılmıyor.sadece müzik dinleyip havasında olmayan insanlar olduğunu anlatmaya çalışmış.eger yazıları okursan böyle olduğunu anlıcaksın arkadaşım.ben kılıçbalığını çok iyi tanıyorum.beraber fasılda yaptık,toplu kan bagışıda yaptık.
bizler heryerde birbirimize destek olan insanlarız,duygusalız,rock da dinleriz sanat müziğide, türküde.sanırım bunları anlatmaya çalıştı ama sen nasıl anladın bilemiyorum.
senin kılıçbalığının insanlık için yaptıklarından haberin yok sanırım bilmeden de fikir yürütmen çok yanlış bence

Dikkat ederseniz orada SADECE kelimesi de var. Çok anlam katıyor anlatabilmiş umarım

kılıçbalığı'na saygılarımla arkadaşlar lütfen yazdığımız yazılarda dikkatli olalım daha dikkatli okuyarak yorum yapın :)

Abi herşey güzel de :)
En tepedeki fotoda bir tek zincirleri eksik.
Motor crusier , bandana , siyah renk var , ellerine de zincir. :mrgreen:

Walla röportaj gerçekten güzel olmuş. Bu tarz yazıları ulusal olarak yayınlamaları lazım.
Kılıçbalığına saygılar...:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
bu yazımdan kılıçbalığının haberi yok, ama umuyorum ki sizlerle paylaşmamı o da isterdi. o artık engin denizlerde özgürce yüzüyordur.

..........:bounce:

seninde bu arkadaşımızın bizim site ile hiç bir alakası olmadığını her ortamda deklare ettiğinden haberin yok sanırım.. :bounce:

ya cok guzel 3 kısı benı uyarmış ama merak ediyorum, hadi ben ilk resme bakarak soyledim; diğerleri gormedi mi?

sonuçta SADECE altsayfada gosterilmiş ve olay tamamen gazeteci vatandaşın halt etmesi olmuş.

KB motordaşa sözüm yok.

"seninde bu arkadaşımızın bizim site ile hiç bir alakası olmadığını her ortamda deklare ettiğinden haberin yok sanırım.. :bounce:[/QUOTE]" (BBRR)

kişilerle siteleri tartışmadığım için böyle birşey duymadım bbrr . Ancak kılıçbalığını gerçekten çok iyi tanıyorum. Bak şimdi merak ettim neden deklare ettiğini :silent:
Ben burada sadece yapılan güzel birşeyi paylaşmak istedim. Kişiselleştirmek bana uygun değil arkadaşım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birazda bu dış görünüşlerden dolayı pek sevilmiyoruz...Her fırsatta asilik çağrıştıran bir tablo. Özgürlük ve asilik adına bunlar fazla ağır görüntüler bence.....

Resimlerde hiç küçük bütçeli motor yok....Bu sevdadan ekmek yiyen binlerce küçük bütçeli motor sevdalısının görüntüleri de olmalı......

Sanki motor da da seviye farklılıkları başgöstermeye başladı bana göre...Ama bazı guruplarda...:farao: :farao: :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar