- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
drz400s'i modifiye ediyorum. Önceki kullanıcısı kickstarter eklemiş. Normal olarak çalıştırmıyorum motoru, kickstarter daha zevkli. Gerçek bir endurocu gibi hissettiriyor dağda bayırda. Karbüratörü, bataryayı falan söksem sadece kickstarter'a çevirsem motoru bir sıkıntı çıkar mı? Karbüratörün tam olarak görevi nedir? Ayrıca sürekli kickstarter ile çalıştırmak motora zarar verir mi, sadece zorunlu durumlarda mı kullanılmalı?
Teşekkürler.
Ayrıca yeni konu açmayayim, burdan sorayim.
Kickstarter'ı olan motorsikletlerde "kick-back" olayı nedir? Ayağı kırılanlar, bileği parçalananlar falan varmış, dikkatli olun falan diyorlar. Tam olarak ne oluyor bu, birisi açıklayabilir mi acaba? Nasıl dikkat etmeliyiz? Benim bildiğim önce çubuğu hareket ettireceğiz, basınçlı olan yeri kavradığımızda orayı hatırlayacağız, tekrardan yukarı kaldırıp o noktaya kadar hafifçe indirip ordan sonra sert bir tekme ile bastıracağız motor çalışacak. Kickback olayı gaz açınca falan mı oluyor?
Teşekkürler.
Ayrıca yeni konu açmayayim, burdan sorayim.
Kickstarter'ı olan motorsikletlerde "kick-back" olayı nedir? Ayağı kırılanlar, bileği parçalananlar falan varmış, dikkatli olun falan diyorlar. Tam olarak ne oluyor bu, birisi açıklayabilir mi acaba? Nasıl dikkat etmeliyiz? Benim bildiğim önce çubuğu hareket ettireceğiz, basınçlı olan yeri kavradığımızda orayı hatırlayacağız, tekrardan yukarı kaldırıp o noktaya kadar hafifçe indirip ordan sonra sert bir tekme ile bastıracağız motor çalışacak. Kickback olayı gaz açınca falan mı oluyor?
Son düzenleme: