- Konu Yazar
kıbrıslı değilim.ama 1974 te çıkartma harekatında (doğmadan önce) annem tarafından oraya adanmışım..
ve yıllaar sonra askerliğim için oradaydım...
ve hergün sivil olarak güzelyurt girne arasında gezerek ( napan oraşta?? e napam? gezdirim gendimi...diyerek) görevimi tamamladım..
ancak tezkeremi alırken biryanımı orada bıraktım..gelince yabancılık çekmemek için....
sevgili Göksel abiyi tanırsanız (foto - göksel) benden selam söylerseniz sevinirim..adım yazıldığı gibidir...
ama geleceğim inşallah...geldiğimde de orada zaten var olan tanıdıklarıma bu forumdan olanlarda eklendiği için görüşmem gereken kişi sayısı artacak...:cat:
Uzun zaman olmus sanirsam kibrisa gelmeyeli, gelip gezmeniz lazim.
Goksel beyi tanirim fotografci olarak...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
mtcrss,hoşgeldin kıbrısın tam karşısında
anamur'dayım.
kıbrısın silüetini,ışıklarını hep görüyorum ama
kendini hiç görmedim.
motorla gidip gezmek istiyorum bir ara...
gezilecek yerlerle ilgili tavsiyelerinizi alabilirim.
Hosbulduk,
benda anamuru bilmem benim da gidip gormem gerken cok yer var sanirsam turkiyede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------
hoşgeldiniz....
Hosbuldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------
gerçek motosikletçiler forumuna hoş geldiniz funda kardeş ,burada güzel vakit geçireceğinizden,ve aradığınız sorunun cevabını bulacağınızdan şüpheniz olmasın ,hem motosiklet aşığı,hem motocross hepsinin toplamı bir bayan olarak yollarda alışık olmadığım bir durum tebrikler ,kazasız,sürüşler... sevgiyle kalın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
ooooo alicim bende demleyeyim çayı o zaman :cherry:
Hosbuldum, evet bayanim ve extreme sporlari her zaman tercih ederim. tesekurler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------
hosgeldiniz kibris`in neresinden ?bende magosaliyim o acidan sordum
Hosbuldum, Lefkosa da otururum benda...