Kibris'dan merhabalar

kıbrıslı değilim.ama 1974 te çıkartma harekatında (doğmadan önce) annem tarafından oraya adanmışım..

ve yıllaar sonra askerliğim için oradaydım...

ve hergün sivil olarak güzelyurt girne arasında gezerek ( napan oraşta?? e napam? gezdirim gendimi...diyerek:p) görevimi tamamladım..

ancak tezkeremi alırken biryanımı orada bıraktım..gelince yabancılık çekmemek için....

sevgili Göksel abiyi tanırsanız (foto - göksel) benden selam söylerseniz sevinirim..adım yazıldığı gibidir...

ama geleceğim inşallah...geldiğimde de orada zaten var olan tanıdıklarıma bu forumdan olanlarda eklendiği için görüşmem gereken kişi sayısı artacak...:cat:

Uzun zaman olmus sanirsam kibrisa gelmeyeli, gelip gezmeniz lazim.

Goksel beyi tanirim fotografci olarak...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

mtcrss,hoşgeldin kıbrısın tam karşısında
anamur'dayım.
kıbrısın silüetini,ışıklarını hep görüyorum ama
kendini hiç görmedim.
motorla gidip gezmek istiyorum bir ara...
gezilecek yerlerle ilgili tavsiyelerinizi alabilirim.

Hosbulduk,
benda anamuru bilmem benim da gidip gormem gerken cok yer var sanirsam turkiyede :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------

Hosbuldum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

gerçek motosikletçiler forumuna hoş geldiniz funda kardeş ,burada güzel vakit geçireceğinizden,ve aradığınız sorunun cevabını bulacağınızdan şüpheniz olmasın ,hem motosiklet aşığı,hem motocross hepsinin toplamı bir bayan olarak yollarda alışık olmadığım bir durum tebrikler ,kazasız,sürüşler... sevgiyle kalın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

ooooo alicim bende demleyeyim çayı o zaman :cherry:

Hosbuldum, evet bayanim ve extreme sporlari her zaman tercih ederim. tesekurler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------

hosgeldiniz kibris`in neresinden ? :) bende magosaliyim o acidan sordum

Hosbuldum, Lefkosa da otururum benda...

1997 de ayrıldım oradan..burada görüştük defalarca ama ben Kıbrısa bir türlü gelemedim...:pr:

ama artık çok önceden plan yapmayı ve ölüm kalım olmadıkça değiştirmeden uygulayabilmeyi çok istiyorum..
ne zaman gideyim desem başka bişey çıktı ve ben burada kaldım...:pr:

inşallah 2 günlüğünede olsa gelmeyi düşünüyorum.....:cat:

1997 de ayrıldım oradan..burada görüştük defalarca ama ben Kıbrısa bir türlü gelemedim...:pr:

ama artık çok önceden plan yapmayı ve ölüm kalım olmadıkça değiştirmeden uygulayabilmeyi çok istiyorum..
ne zaman gideyim desem başka bişey çıktı ve ben burada kaldım...:pr:

inşallah 2 günlüğünede olsa gelmeyi düşünüyorum.....:cat:

evet birkac gun olsa da gelmelisiniz :cat:

Bugun cektim, hava cok sicakti motor kiyafetleri giyemedim :bounce:

bu motoru yeni surmeye basladim fakat cok agirdi, belim incindi :pale:

CIMG4840321.jpg

incinir tabi ablacım daha ölçülerine göre bir motor tercih etseydin keşke :) tavşan patisi gibi kalmış ayakların peglerde :) neyse geçmiş olsun keyifli sürüşler

Hoşgeldiniz mtcrss. Siz sitenin yenisisiniz bende Kıbrısın. :)
30 yıl İstanbul'da yaşadıktan sonra yaklaşık 1 ay önce iş sebebiyle Girne'ye taşındım. Hala alışmaya çalışıyorum buraya. Gelmeden önce motorumu satmıştım ilk fırsatta bir Suzuki DL650 almak istiyorum.

Buraya geldiğimden beri Kıbrıs da en çok güldüğüm muhabbet:

- Napan?
- Napam?
- Napçan?

:mrgreen:

kıbrıslı değilim.ama 1974 te çıkartma harekatında (doğmadan önce) annem tarafından oraya adanmışım..

ve yıllaar sonra askerliğim için oradaydım...

ve hergün sivil olarak güzelyurt girne arasında gezerek ( napan oraşta?? e napam? gezdirim gendimi...diyerek:p) görevimi tamamladım..

ancak tezkeremi alırken biryanımı orada bıraktım..gelince yabancılık çekmemek için....

sevgili Göksel abiyi tanırsanız (foto - göksel) benden selam söylerseniz sevinirim..adım yazıldığı gibidir...

ama geleceğim inşallah...geldiğimde de orada zaten var olan tanıdıklarıma bu forumdan olanlarda eklendiği için görüşmem gereken kişi sayısı artacak...:cat:

Aynı benim askerliğim :p Bende Lefke'de yaptım askerliğimi. :)

Hoşgeldiniz mtcrss. Siz sitenin yenisisiniz bende Kıbrısın. :)
30 yıl İstanbul'da yaşadıktan sonra yaklaşık 1 ay önce iş sebebiyle Girne'ye taşındım. Hala alışmaya çalışıyorum buraya. Gelmeden önce motorumu satmıştım ilk fırsatta bir Suzuki DL650 almak istiyorum.

Buraya geldiğimden beri Kıbrıs da en çok güldüğüm muhabbet:

- Napan?
- Napam?
- Napçan?

:mrgreen:

Sizda hosgeldiniz Kibrisa :)
Evet eski turkce gonusuruk burada...Osmanli diline en yakin...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

tamsın? gezdirirsin kendiniii ?:mrgreen:

:mrgreen: evet az cok yaklastiniz ama birazcik yanlis cumle...hehehehe

Aramıza hoşgeldin. Yakında Kıbrıs'a gelmeyi düşünüyorum. Mesleğim gereği orda sezonluk bi iş bulup çalışcam. Kısmet olursa motorumada getireceğim siz oraya nasıl getirdiniz böle bi imkan var mı??

Aramıza hoşgeldin. Yakında Kıbrıs'a gelmeyi düşünüyorum. Mesleğim gereği orda sezonluk bi iş bulup çalışcam. Kısmet olursa motorumada getireceğim siz oraya nasıl getirdiniz böle bi imkan var mı??

Hosbuldum.
Ne is yapacaksiniz burada? sanirsam barmensiniz...:)
Sordugunuz soruyu anlayamadim pek?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

Hoşgeldin mtcrss ...lehçenize bayılıyorum :)

Hosbuldum. tesekur ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar