Kıbrıs Motovlog #1 (Başladık Umarım Beğenirsiniz)

İlk videomu hazırladım, isterseniz bir izleyin bakın eksik varsa söyleyin ki daha iyilerini yapabileyim.

Bu adada çok fazla konuşulacak gösterilecek şey var ve hepsini göstereceğim sizlere, çok güzel olacağına inanıyorum sadece "azcık olmuş ya" diyorsanız destek amaçlı beğenip abone olursanız ben de devamını getiririm Kıbrıs'ın altını üstüne getiririm. Teşekkürler, iyi seyirler :cat:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aboneyim. :wiinkk:

Benim 10 arkadaşımdan 25i kıbrısta okuyor belki onları görürürüm diye geldim :p umarım keyifli şeyler çıkar, ilk video biraz uzun olmuş keserek yaparsan daha keyifli olur diye düşündüm. aboneyim abone <3

Olumlu tepkiler için teşekkürler <3

Benim 10 arkadaşımdan 25i kıbrısta okuyor belki onları görürürüm diye geldim :p umarım keyifli şeyler çıkar, ilk video biraz uzun olmuş keserek yaparsan daha keyifli olur diye düşündüm. aboneyim abone <3

İlk video diye biraz uzun yaptım sonra 13-15e sabitleyeceğim :cat:

Özel olarak ben şurayı merak ediyorum veya tekrar görmek istiyorum dediğiniz bir yer var mı?

Henüz izleme fırsatı bulamadım Coverdaki kız video içerisinde yoksa
Sırf daha çok izleyici kazanayım diye onu koyduysan yapma
Güven kazanmak daha önemli

Kıbrıs'a selamlar bizden. Bende 2 yıl Lefkoşa/ Değirmenlik'te kaldım. Araçların tamiri çok sıkıntı (amatör ve aşırı derecede pahalı) oralarda siz nasıl yapıyorsunuz tamir/bakım işlerini? Birde oradaki arabalar bakımsızlıktan sürünüyordu umarım motosikletler aynı durumda değildir.

Benimde Kıbrısta bisiklet Turu yapma planlarım var İnşallah oralarıda göreceğiz ayrıca kanalında başarılar

Henüz izleme fırsatı bulamadım Coverdaki kız video içerisinde yoksa
Sırf daha çok izleyici kazanayım diye onu koyduysan yapma
Güven kazanmak daha önemli

Şahsen güzel bir kapak fotoğrafı olsun diye koydum kızla alakası yoktu.

Kıbrıs'a selamlar bizden. Bende 2 yıl Lefkoşa/ Değirmenlik'te kaldım. Araçların tamiri çok sıkıntı (amatör ve aşırı derecede pahalı) oralarda siz nasıl yapıyorsunuz tamir/bakım işlerini? Birde oradaki arabalar bakımsızlıktan sürünüyordu umarım motosikletler aynı durumda değildir.

Burada motosiklet almak istediğin zaman bile ne internet sitesi kültürü var ne motosiklet mağazaları. Facebooktan ilan koyuyolar çok kötü bir durum, tamir olayı da öyle. Bir arkadaşım motoruna hava filtresi ve buji bulamadı rum tarafından getirtiyor.

Benimde Kıbrısta bisiklet Turu yapma planlarım var İnşallah oralarıda göreceğiz ayrıca kanalında başarılar

Teşekkürler, bisikletini alıp girerken bir şey gerekiyor mu veya ödüyor musun araştırıp dğer videolarda bahsederim.

Burada motosiklet almak istediğin zaman bile ne internet sitesi kültürü var ne motosiklet mağazaları. Facebooktan ilan koyuyolar çok kötü bir durum, tamir olayı da öyle. Bir arkadaşım motoruna hava filtresi ve buji bulamadı rum tarafından getirtiyor.
Türkiyedeki motosiklet parçacısı sitelerden alıp kargolatma olmuyo mu ? 1-2 güne olmasa da en kötü 1 haftaya gelir. Aliexpress ne durumda bide orda ?

Türkiyedeki motosiklet parçacısı sitelerden alıp kargolatma olmuyo mu ? 1-2 güne olmasa da en kötü 1 haftaya gelir. Aliexpress ne durumda bide orda ?

Oluyor oluyor ama burada devlet gümrükten gereksiz derecede fazla vergi alıyormuş, o yüzden bir tek benzin ve arabalar türkiyeye göre ucuz (bizdeki gibi vergi yok), motosikletler pahalı çünkü fiyata göre gümrük yok sabit. Bizdeki bin liralık motora bin lira sigorta çıkması gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar