Kgs

slm. motorcu dostlar motor için 6. sınıf KGS'yi banka şubelerinde çok gezdim ama bulamadım bunun dışında nereden temin edebilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
İş Bankasından çok rahat alabilirsin, KRedili KGS için Ek hesap veya Kredi Kartın olmalı.

Moderatör
KGS nedir yaw :p Ah istanbul ah, derdin bini bin para.. ALLAH sabır versin size :)

Son düzenleme:
lanet bişiy bu kgs arkana kamyon yanaşsın geç cezalı geçiş sayıp kartını iptal ediolar ogs alın millet en babası

Bende aradım bulamadım. Sonunda mahmutbey gişelerinden aldım, mesai saatleri dışında kapalıdır dikkat et.

vakıflar bankasından alırsan, topçular eskihisar arabalı vapurda da kullanabilirsin. Sadece 6. sınıf vakıfbank tan alınan kgs geçerli orada.

Fatih Sultan Mehmet köprüsü,KGS gişelerinden alabilirsin.Karayollarının kendi KGS'si.Ayrıca bunları o gişede doldurabiliyorsun.Bankaların KGS'lerini bu gişelerde doldurmuyorlar.Ziraat'inkini bile!

Arkadaşlar,bende OGS var ama bir türlü randımanlı kullanamıyorum.Motorun ön kısmına koyuyorum ama okumuyor.Motorda en uygun OGS kullanım şekli nedir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motora binip böle şeylere paramı veriyosunuz :)

hem kredi kartım var hemde mevduat hesabim ama iş bank şubelerine ara ara soruyorum yok malesef :(

KGS %20 indirimli ama o yüzden :queen:

İçerenköy (bostancı oto sanayi karşısı) hemen aldım, olmasa bile 2 günde getirtiyorlar... Ayrıca İş bankası internet şubesini kullanıyorsan ücretsiz başvuruyorsun ve adrese kurye de getiriyor.

İçerenköy (bostancı oto sanayi karşısı) hemen aldım, olmasa bile 2 günde getirtiyorlar... Ayrıca İş bankası internet şubesini kullanıyorsan ücretsiz başvuruyorsun ve adrese kurye de getiriyor.
baktım ama internetten sadece otomobil vs... için kgs veriyor işbank motor için olan 6. sınıf vermiyor şubeden alın yazıyor ben belirtmeyi unuttum ama şimdilik Bursa'dayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar