KGS VE OGSden kaçak geçen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merak ettim parasından değil de maksat heyecan olsun ben hiç denemedim ama OGS veya KGSden kaçak oldu mu ve nasıl geçiyorsunuz.

kaçak geçenler şimdi burda deşifre mi etsinler ben kaçak geçiyorum diye o zaman kaçaklığının bi heyecanı kalmaz ya aleyhinde delil olaraka kullanılırsa....

nurguldemirbay' Alıntı:
merak ettim parasından değil de maksat heyecan olsun ben hiç denemedim ama OGS veya KGSden kaçak oldu mu ve nasıl geçiyorsunuz.
sen karayollarının ajanı olmayasın..:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

kacak mı?:cyclopsan
olmaz oyle şey, yurdum insanı yapmaz!:pr:
iftira mı atıyosun, yoksa devlete mi çalışıyosun?:p :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmemek lazım.Yakışmaz bize.Ama farkettiğim kadarıyla en rahat geçişleri, artçıları olanlar yapıyor.Artçı bir gazete ile plakayı kapatıyor.Yavaş yavaş geçiyorlar.

boy

Birkaç kez mecbur kaldığımdan geçtim :joker:

Süper Moderatör (BBRR)
10. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek. Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar