kgs kullanan varsa bir baksın

valla zor ama bı o kadarda guzel canı sıkılıo atlıon motoru bı bogaz turu burda yapcak bıse yok pek fazla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla zor ama bı o kadarda guzel canı sıkılıo atlıon motoru bı bogaz turu burda yapcak bıse yok pek fazla

antalyada yapcak cok sey var yaaa herkes buluyo yapcak bigun misafir olıyımda buluruz yapcak bişi :mrgreen: gizem bir duysa ahhhh kırar kafamı saka bi yana sıkılıyo insan bogaz dedigin yerde artık gına geldi cadde kolpa doldu kadikoy it doldu eee insa hep alısveris merkezinide gezemio valla gelirim ben antalyaya :cat:

2 gün önce vergi dairesinden çağırdılar beni, 94 yılından ödenmemiş 34 milyon borcum varmış. Yuh dedim. Şimdi nereden kağıdı bulacamda kanıtlayacağım. Sıkıştıkça eski defterlerden çöp çekiyorlar.

Bugün birşey çıkmaz, 3-5 sene sonra gelir biri kapına :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bılmıyorum valla ama nası halledılıo bu kgs işleri kanka?

kgs ler motosiklet için ayarlı olmadığından sadece köprüler öter otobanın çoğu yerlerinde ötmiyo ama korkacak bişey yok KGS zaten plakaya çıkmıyo isme yazılıyo ve istediğin motosikletle geçersin ötsede cezaa yazmıyo.
ben nerdeyse hergün farklı motosikletlerle de geçiyom ama cezaa gelmiyo.
KGS OGS den farklı olarak barıyer olduğundan dolayı ötsede kaçak geçemicein için bişey olmıyo.
ben yetkililerede sordum kartı okutuğun sürece ötüyo ama kameralar devreye gitmiyo dediler yani korkma geç.:cat:

kgs ler motosiklet için ayarlı olmadığından sadece köprüler öter otobanın çoğu yerlerinde ötmiyo ama korkacak bişey yok KGS zaten plakaya çıkmıyo isme yazılıyo ve istediğin motosikletle geçersin ötsede cezaa yazmıyo.
ben nerdeyse hergün farklı motosikletlerle de geçiyom ama cezaa gelmiyo.
KGS OGS den farklı olarak barıyer olduğundan dolayı ötsede kaçak geçemicein için bişey olmıyo.
ben yetkililerede sordum kartı okutuğun sürece ötüyo ama kameralar devreye gitmiyo dediler yani korkma geç.:cat:

abi böle nasıl su serptin yuregime saolasın hehe:mrgreen:

ben bılmıyorum valla ama nası halledılıo bu kgs işleri kanka?

kank ziraat bankasında hemen hallediyolar 30 ytlni alıyolar butun paramı aldılar:pr:

Son düzenleme:
antalyada yapcak cok sey var yaaa herkes buluyo yapcak bigun misafir olıyımda buluruz yapcak bişi :mrgreen: gizem bir duysa ahhhh kırar kafamı saka bi yana sıkılıyo insan bogaz dedigin yerde artık gına geldi cadde kolpa doldu kadikoy it doldu eee insa hep alısveris merkezinide gezemio valla gelirim ben antalyaya :cat:

gel gel beklerımde antalyada pek fazla yer yok ama paran bolsa ımkanlarda cogalıyor burası pahalı yer kemer alanya belek falan super yerde merkezde ıs yok oranın bı kadıkoy bostancısını toplasan Antalyanın merkezınden buyuk olur

Arkadaşlar,
Ben bilerek ötürüyorum.Mümkün olduğu kadar Ağır vasta gişerini seçiyorum.Bunu yapmamın nedeni kendi çapımda protesto etmek.
Ötme sebebi ise ğişe geçişlerindeki yerdeki sensörden kaymaklanıyor.Hiç bir zararı yok.Sizde Billerek yaparsanız iyi olur Motosikletler biraz daha farkedilsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar