Keycode ve Kuyucadısı Kaza haberi.

Çok geçmiş olsun olay yerinde plakayı gören felan yok mu acaba ama bizim milletimizde hiç ilgilenmez öyle şeylerle kaza yaptığımda bir Allahın kulu gelipte elimden tutup kaldırmamıştı uzaktan bakarlar insanlığımızı yavaş yavaş kaybediyoruz.

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar....
aniden önümüze kıran sonrasında çarpıp kaçan o vatandaşı Allaha havale ediyorum. umarım biran önce bulunur da insan hayatının ne kadar ucuz oldugunu bizzat kendiside yaşayarak anlar....

bende ufak tefek yaralar dışında bişey yok... ama kadir diz kapagının kırılması sebebiyle 6 hafta minimum yataga bagımlı kalıcak.... kalçadan ayak bileğine kadar alçıda sol bacagı malesef....
Allah hepimizi beterinden korusun...

çağla ablacımm çok geçmiş olsunnn :pale: allah beterinden saklasınnnn....

Çok geçmiş olsun,umarım her ikinizde en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.

gecmiş olsun
malesef çok fazla dört tekerlekli öküz var yollarda
bu akşam bende gelirken böyle bi öküze denk geldim, az kaldı kaskı kafasınta test edicektim ama yaşlı biri çıktı yapamadım kısmet başkasına inşallah.

Geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın, çarpıp kaçanı da bildiği gibi yapsın...

geçmiş olsun ikinizide daha büyük sorunlar çıkmamış bunada şükür...

Geçmiş olsun ikinize de. Allah acil şifalar versin. Benim de 2006 da diz kapağım kırıldı, çok iyi bilirim ne demek olduğunu. Tek söyleyeceğim doktor bir kaç hareket verecek onları ihmal etmesin. Ben ettim çünkü.

:rendeer:

geçmiş olsun

aniden önümüze kıran sonrasında çarpıp kaçan o vatandaşı Allaha havale ediyorum. umarım biran önce bulunur da insan hayatının ne kadar ucuz oldugunu bizzat kendiside yaşayarak anlar....

bende ufak tefek yaralar dışında bişey yok... ama kadir diz kapagının kırılması sebebiyle 6 hafta minimum yataga bagımlı kalıcak.... kalçadan ayak bileğine kadar alçıda sol bacagı malesef....

Çok geçmiş olsun..kadir kardeşimizin bacağı malesef biraz incelecek 6 haftada..belki en az bir yıl da çeker o bacaktan ağrır, sızlar,,buna da şükür tekrar öok geçmiş olsun..nice sağlıklı günlere

Mersin İl Temsilcisi
çok geçmiş olsun. çağrı attım telefonuna ama açmadın cadı...
görüşmek dileğiyle...

Supurgesiz cadıcık :) sana ve Kadirede cok gecmış olsun umarım bıran once ıyılesırsınız..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çağlacıımmmm çok geçmiş olsunnnn her ikinize deee!! :pale: Çok üzüldüm yaa.. :pale: Allah beterinden saklasın inşallahh. Her ikinize de acil şifalar diliyorum... Vurup kaçan ..erefsize de içimden bolca saydırıyorum.............

geçmiş olsun güzel insanlar

tam koruma biraz olsun kurtarır,mümkün oldugunca artçı almamaya çalışıyorum sırf sorumluluk almamak üzülmemek için,ama ilahi taktir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar