Merak eden biri olarak geçen hafta feyizoğlunda bir kaç model ve markayı kurcaladım, birisi de tech 90 idi.
Dizlik korumaların içeriden takılıp çıkarılması hoşuma gitmedi, yabancı bir kaç model de diz korumanın dışarıdan takılabilen modeller var. Diyelim uzun bir sürüş yaptım ve mola vereceğim ya da insan içine gireceğim, diz korumaları çıkarır motora atarım. Hem yüküm hafifler hem ısıyı dengelerim bacaklardaki.
Fakat içeriden takılan diz koruma oldu mu problem bana?
Bir de bu kevlar denilen olayı anlamadım, kotun içine çuval bezi gibi hafif yumuşak ve gözenekli sarımsı bir kumaş dikmişler. Bu mudur yani kevlar, beni koruyacağına hiç inandıramadı malzeme valla.
Bilmediğim bir şey mi var acaba, hani "kevlar kumaş bu oluyor zaten, yumuşak basit görünümlü ama süper dayanıklı vs uzay teknolojisi" gibi bir açıklaması mı var?
Bir de baktığım tüm model ve markaların yan kalça korumaları sağlıklı gelmedi gözüme, bir filenin içine koyulmuş ve file üst bölmeden kota dikilmiş.
Her giydiğinizde korumayı düzeltmek ve eliniz ile yerine yerleştimek gerekli, eminim ki bir kaç giyip çıkarmada o file türü koruma kılıfı yerinden kopacak ya da sökülecek.
Rider denim'e bakmadım, en kısa zamanda ona da bakıp inceleyeceğim. O da içime sinmez ise normal kot ve mafsallı dizlik devam.
Riderdenimde var diz koruması dışdan sökülüp takılabiliyo ( kuryeci pantolonu gibi duruyomuş :queen
https://www.riderdenim.com/urunler/detay/32
Son düzenleme: