Keşke tanışabilseydim...

Hep siz gereksiz başlık açmayacaksınız ya, biraz da modlar açsın :cherry:

Forumdan tanıdığım ancak yüzyüze henüz gelmediğim ve tanımayı istediğim üyeleri yazıyorum :) Siz de yazınız dilerseniz.

BBRR ve Eyong (bayadır tanışıyoruz, çok kapıştık tartıştık geyik yaptık, ama bir türlü yüzyüze gelemedik.)

Komtan ve forrap (yeni tanıştık, bayağı geyik adamlar, sanırım bir sonraki İstanbul seyahatimde komtan'la tanışırız, İzmir'e daha çok var)

MoToR (Cengiz Abim.. İlk işime girmemde yardımcı olan yüce kişilik. İyi bir dost, abilerin abisi)

Makine ve BUnReCU (sanalda muhabbetimin olduğu ancak yüzyüze gelmediğim iki kişi daha. Bir gün Adana'ya yolum düşerse Cengiz Abi ile birlikte sizleri de görmek isterim)

MyHeart (Sürekli msn adresimi karıştıran endurocu Bolu'lu şahıs :p Bir daha karıştırırsa sırf dövmek için gelicem yanına :cherry: )

Kürşad_Korkut ve SonŞovalye (inanmayacaksınız ama vallahi billahi merak ediyorum :) )

İHTİYAR (Bir başka kafa dengi endurocu, aslında tüm endurocuları merak ediyorum :) )

Lolita22 (o bir efsane artık :queen: )

Daha vardır aslında ama şimdilik bu kadar :) Aklıma geldikçe eklerim...

:) ah canıııııııııııım, hasan abiyle beni görmek istiomuş :p

resimlere bak onurJum, orda boy boy görürsün bizleri :p

(şaka bi yana, adanaya bekleriz pro, ice300'ün dediği gibi, gel de sıcak gör) :)

ne yani sen bizim açtığımız başlıklara gereksiz diyerek bizi küçünsüyon mu la pro :queen:

hayır kaç gündür polemik olmamıştı :p

KÜRŞAD_KORKUT......diye yazılıyo pro canım,bi denem,aşkım,sevgi böceğim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pro sen beni beyenmiyürmüsün yoksam....

Tek merak ettiğim CAKALAZ....Nasıl biri nasıl bir kişilik.....:mrgreen:

Abi senle yüzyüze geldiğimizi sanıyorum ben ama, tanımam seni diyorsan o ayrı :p

Pro sen beni beyenmiyürmüsün yoksam....

Tek merak ettiğim CAKALAZ....Nasıl biri nasıl bir kişilik.....:mrgreen:

Zuhahahaa :queen: Yakaladım seniiiii :p

Demek beni merak ediosun :) Yaw bu cakalaz nasıl bir kişilik :silent:

HiPHoP Manyağı; motosiklet delisi en hafif özellikleri heheh :mrgreen:

Tanırsın bi gün sorun deil :) [email protected] ekle görürsün :)

kilit :farao:

yok sana Hasan abi bunrecu falan göstermiom :p

Len yüzyüze tanımak istediklerinizi sorduk, millet benim tanımak istediklerime taktı kafayı :p Sizin hiç tanımak istediğiniz yok mu yau :)

yok tanışmak istediim falan:p seni de hiç merak etmiom walla görmesem de olur seni :mrgreen:

Ben de bazı planlar yaptım!

MotoGP Hakem Semineri için Ankara'ya geldiğimde : MT-ANKARA ;

MotoGP,Fuar vs organizasyonlar için İstanbul'a geldiğimde ; MT-İSTANBUL'un bir kısmı ile ;

Sakarya'ya Sınavlara gittiğimde Gebze ve Sakarya ; MT-SAKARYA üyeleri ile ;

Şubat'taki GÜNEY gezimde ; MT-DENİZLİ ve MOSED ile

tanışma imkanım olacak...

Ama yüzyüze tanışmak istediğim ; musti81 , mete_han , eyong , dishy , bbrr ; say say bitmez liste uzayacak! :mrgreen:

Ayrıca OLCAN138 ile tanıştık ama onunla da muhabbet isterim...

Pro senle tanıştık.Ayrıca sana ESK. için borcum var.Unutma.. :)

--- edit---

dishy gibi sitemizin eski ve tecrübeli üyelerinden ; aynı zamanda bir yamaha kullanıcısı da olduğundan
ve ayrıca ; transalp hayranı olduğundan ; Antalya MT de en sevilen üye olması nedeniyle de onunla TANIŞMAK sadece beni değil hepimizi mutlu edecektir.:rendeer:

:queen:

Beni beğenmiyomusun :pale:

gaf1.gif

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Pro istanbul a kadar geldin de gelip elimi öpmedin, şimdide çok tanımak istiyom die başlık açmışsın :p

Gel benim tostlarım meşhurdur (bizim büfenin yani, kendim yapmıyom yanlış anlaşımasın:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar