Keşke herkes ANGUT gibi olabilse...

Kocaeli İl Temsilcisi
ohooooooo tühhhhh yetişemedim konu geyiğe sarmış bile :cherry:

(her canlıya allah layık olduğu hüneri verdi , tırtıl 2 diş olsa tüm ormanı yerdi, kediler haftada bir uçabilse dünyadaki serçelerin nesli biterdi )

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

abi kuşlar harbiden geri zekalı bir canlı nın eşi ölünce bir zaman sonra kendisine başka eş seçmesi gerekli diye düşünüyorum hayat yanlız geçmez..
ve şu deyimleri de unutmayalım;
yanlızlık allah a mahsus..

fakat şöyle bir durum da olabilir bir insanın eşi öldü adam evlilikten bıktıysa gerek maddi gerek manevi sorunlarla başı çok ağrıdıysa tekrar bi eş bulmayı istemez
tek başına hayatını idame ettirmesi daha sorunsuz olacağı için yanlız yaşamak isteyebilir

doğru dersin, bu yazdıklarını, kopyalayıp bizim geline okutmak lazım yisin seni çıtır çıtır :cherry::queen: kadrajım altındasın f 54 dikkat et söylediğin her şey aleyhine delil olarak kullanılacaktır :queen::cherry:

ohooooooo tühhhhh yetişemedim konu geyiğe sarmış bile :cherry:

(her canlıya allah layık olduğu hüneri verdi , tırtıl 2 diş olsa tüm ormanı yerdi, kediler haftada bir uçabilse dünyadaki serçelerin nesli biterdi )

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

doğru dersin, bu yazdıklarını, kopyalayıp bizim geline okutmak lazım yisin seni çıtır çıtır :cherry::queen: kadrajım altındasın f 54 dikkat et söylediğin her şey aleyhine delil olarak kullanılacaktır :queen::cherry:

ben belgelerime kaydettim bile...ilk fırsatta geleceğim ...

yemek yemeye yani.....:pl:

Kocaeli İl Temsilcisi
ben belgelerime kaydettim bile...ilk fırsatta geleceğim ...

yemek yemeye yani.....:pl:

aynen kanka mesela laf aramızda benim hatunla fatihinki kankadır :cherry: hatta birbirlerinin telefonları bile var allah muhafaza :cherry: hani benimki kazara bu topiği okurda görürse anında yayın yapabilir fatihinkine, yani biz bilemeyiz:)

ehemmm öhömmm hani bi köfteye bu iş tatlıya bağlanır ama bizim buradaki köftecide :cherry::queen:

F54

aynen kanka mesela laf aramızda benim hatunla fatihinki kankadır :cherry: hatta birbirlerinin telefonları bile var allah muhafaza :cherry: hani benimki kazara bu topiği okurda görürse anında yayın yapabilir fatihinkine, yani biz bilemeyiz:)

ehemmm öhömmm hani bi köfteye bu iş tatlıya bağlanır ama bizim buradaki köftecide :cherry::queen:
ben yenge me bi telefon açtırayımda şu konuya bi dahil olsun sonra konuşalım king kobra abi:p

bi düşünelim bakalım...
oradaki köfteci olmasada bile fuara gelip oradaki köftecide yemek için zorlayabiliriz gibi geliyor....

olmamı??:pl:

F54

bi düşünelim bakalım...
oradaki köfteci olmasada bile fuara gelip oradaki köftecide yemek için zorlayabiliriz gibi geliyor....

aga bu iş kimin başına iş açar orası meçhul beni bilirsin amerika ile ırak'ı birbirine ben soktum haberi olsun yengeme vi gaz veririm başına bela olurum :queen:
sonra kuzu da çevirse nafile:p

valla beni ilgilendirmez orası...

ha Fatih ha İrfan..farketmez yani..ben yemeğimi yerim,gerisine karışmam yani...:joker::pl::flower:

anlaşın aranızda da aç kalmayalım sonra...:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
bi düşünelim bakalım...

yok ulen yok bu cimpirik fuarada gelemez 2 adım yere gelmiyo daa,,, bi gelse ahhhhhhh bi gelse :cherry: kıstırcaz maşasından emmmeee:cherry:

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

aga bu iş kimin başına iş açar orası meçhul beni bilirsin amerika ile ırak'ı birbirine ben soktum haberi olsun yengeme vi gaz veririm başına bela olurum :queen:
sonra kuzu da çevirse nafile:p

her şey meydanda olm :cherry: yazılanlar ortada :queen::cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
angut diye bir kus yok abicim.
Bu nedenle keske herkes angut olsa diye bisey de yok.:)
Gerçi hatunlar ister tabi hepimiz angut olalim ama yok öyle bisey.
hayal dünyasi.:p

Kocaeli İl Temsilcisi
valla beni ilgilendirmez orası...

ha Fatih ha İrfan..farketmez yani..ben yemeğimi yerim,gerisine karışmam yani...:joker::pl::flower:

anlaşın aranızda da aç kalmayalım sonra...:queen:

çık çık çık valla kanka sana yakıştıramadım şimdi :cherry: ne zaman geldinde aç döndüm mübarek emme burda fatihin köftesini yemekten bahsediyoruz :cherry: tıp tarihinde belkide bir ilke imza atacağız :cherry:

olmadı sene ben ısmarlarım emme işin içinde f54 adamı oldummuydu o köfteler nası kokar biliyormusun offfffff missss missss :cherry:

F54

yok ulen yok bu cimpirik fuarada gelemez 2 adım yere gelmiyo daa,,, bi gelse ahhhhhhh bi gelse :cherry: kıstırcaz maşasından emmmeee:cherry:

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

her şey meydanda olm :cherry: yazılanlar ortada :queen::cherry:
abi ben gelmesine gelirimde ama işler yoğun hanıma tükkan açmaya çalışıyorum dekorasyon işleri ile uğraşıyorum boş zamanlarımda da nöbete gidiyorum yarın boya işlerim var akşam da nöbet e gideceğim pazarda maç var kocaeli maçına geliyoruz iş güç sıkışık yani yaza kadar cukka yı doldurmam gerek eylülde ege veya akdeniz turu beni bekler:cherry:

ben yenge me bi telefon açtırayımda şu konuya bi dahil olsun sonra konuşalım king kobra abi:p

Sen ne kadar değişik bi insansın ... ne zamandır kobrayı bırakmıyo üstüne, ondan böyle rahatsın..
İrfan aga bırak şunun üstüne kobrayı aklı başına gelsin:queen:

F54

çık çık çık valla kanka sana yakıştıramadım şimdi :cherry: ne zaman geldinde aç döndüm mübarek emme burda fatihin köftesini yemekten bahsediyoruz :cherry: tıp tarihinde belkide bir ilke imza atacağız :cherry:

olmadı sene ben ısmarlarım emme işin içinde f54 adamı oldummuydu o köfteler nası kokar biliyormusun offfffff missss missss :cherry:
abio iş biraz yaş ben taaa karamürsele gelecem hemde size köfte ısmarlayacağım hee ben müsafirliğe gittiğim hiçbir yerde masraf etmem
ama siz biz geliyoruz yak mangalı dersen orası başka eşme sahil müsait olur yakarız mangalı çeviririz balıkları limonlarız salatayı afiyet olsun:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
abi ben gelmesine gelirimde ama işler yoğun hanıma tükkan açmaya çalışıyorum dekorasyon işleri ile uğraşıyorum boş zamanlarımda da nöbete gidiyorum yarın boya işlerim var akşam da nöbet e gideceğim pazarda maç var kocaeli maçına geliyoruz iş güç sıkışık yani yaza kadar cukka yı doldurmam gerek eylülde ege veya akdeniz turu beni bekler:cherry:

bahsettiğin iş değilmi ? tamam şekerim o zaman affettim seni hadi tamam tamam mazeretlisin , al şu ıslak mendilide ağlama fazla :cherry::salut:::151::::koop::

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

tamam 3 cü taşıda yakaladık, samedin konu hiç olmuştur beylerrr duyrulur :cherry:

F54

bahsettiğin iş değilmi ? tamam şekerim o zaman affettim seni hadi tamam tamam mazeretlisin , al şu ıslak mendilide ağlama fazla :cherry::salut:::151::::koop::

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

tamam 3 cü taşıda yakaladık, samedin konu hiç olmuştur beylerrr duyrulur :cherry:
evet abi o işlere girdik bakim hayırlısı ile halletmeye çalışıyorum
aga biz bi konuya sen ben handikap ve mete ahmet girmeyelim içine sıçıyoruz:queen:
giren birşey anlamıyor yorum yazmıyor yani konu yanlış yerlere gidiyor sonra konuyu açan bize basıyor fırça yı:p

Kocaeli İl Temsilcisi
evet abi o işlere girdik bakim hayırlısı ile halletmeye çalışıyorum
aga biz bi konuya sen ben handikap ve mete ahmet girmeyelim içine sıçıyoruz:queen:
giren birşey anlamıyor yorum yazmıyor yani konu yanlış yerlere gidiyor sonra konuyu açan bize basıyor fırça yı:p

len olm makaraya sarıyonuz sora beni içine itiyorsunuz ben suçsuzum bütün haylazlığı koray la sen tasarlıyorsun neyseee bir ara gelirim sana orada yeriz birbirimizi hadi bakalım

1 ,2 , 3 TIPPPPPPPPPPPPP:cherry:

F54

len olm makaraya sarıyonuz sora beni içine itiyorsunuz ben suçsuzum bütün haylazlığı koray la sen tasarlıyorsun neyseee bir ara gelirim sana orada yeriz birbirimizi hadi bakalım

1 ,2 , 3 TIPPPPPPPPPPPPP:cherry:
hemen bize çamur atma bu işlerde senin payın da büyük yani öyle tereyağ gibi üste çıkma
ama aramızda kalsın bütün işleri handikap koray tasarlayıp hayata geçiriyor benden demesi:cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
hemen bize çamur atma bu işlerde senin payın da büyük yani öyle tereyağ gibi üste çıkma
ama aramızda kalsın bütün işleri handikap koray tasarlayıp hayata geçiriyor benden demesi:cherry:

bizi fişfişleyip sorada kendisi arazi oluyor değilmi :) ? ulen handikap, sapancaya itmek lazım bu adamı :cherry:

F54

bizi fişfişleyip sorada kendisi arazi oluyor değilmi :) ? ulen handikap, sapancaya itmek lazım bu adamı :cherry:
aga sen bi tenekeye çimento dök kurut ayağına bağlayalım da birdaha saygıdeğer abilerimiz konusunun içine etmesin yoksa mt den atacaklar bizi saydığım 5 kişi yi de yakacak bu handikap koray:santa:

yahu arkedeş..
karıştırmayalım mevzuyu..

yemeğini yedik,suyunu içtik Allah razı olsun...

ama bu bahsettiğimiz yemek ikram değilki...

şantaj yemeği..:pl:
çok tatlı olabilir gibime geliyor..

kimin eli iyiyse yırtar yemekten....:joker::flower:

bu arada angutlara bak..ne hale geldi konu...:pl::pl::pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar