kesinlikle görülmesi gereken bir GSR 600

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edy

Ö.Z.€.R;1001368' Alıntı:
Z750 yi çok beğeniyordum, ta ki geçen aykı motoron dergisindeki naked test yazısını okuyana kadar.

Z750 bence kendini yemiş. :p :cherry:

ben dergilerin testlerini sağlıklı yaptıklarına inanmıyorum. hangısı reklam vermişse o en ıyı motor oluyor nedense.

sıyah her zaman asıldır helede mat yakısmıs ne dıyelım hayrını görsün sahibi

yaws hornet z750 gsr 600 ilk 3 bu triumph strret trimple iğrenç amaa motoron onu çok beğeniyyyy

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzelmiş gerçekten, böyle topicler açma güzel kardeşim:) içim gidiyor yaaaa :p

küçükler aptal topic açar ne açıon gereksiz topici büyükler önemli topic açar açma içim gidioo
:)

Biri z750 yer hepsini demis dogru yer hepsini ama Z-Motoda adama kusturur o yediklerini. Anlayan anladi =)

guzel makina daha oncede gormustum ama o kdr ugrasıp bide bu paraya satmakta enteresan, gerci bu tarz oynanmıs motorların fiaytları acil satamaya kalkınca hep dusuyo ( keyfe keder satıyolarsada ucuyo)...

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Kesinlikle görülmesi gereken GSR 600'leri, yine GSR 600 başlığında paylaşıyoruz. Yeni başlık açmıyoruz :)
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar