Sen beni bosver duraktakilere yaptigin terbiyesizlige bak, motor camiasinin imajina verdigin zarara bak ... Not: motora binme sen cumlesindeki terbiyesiz kelimeleri bi gosterir misin , yoksa senin hosuna gitmeyen her yorum terbiyesizlik, bu forum senin monarşik oluşumun mu ?
tamam, yaptığım terbiyesizlik olsun.
öyleyse şöyle düşünelim. motorcu camiasina katılalı daha 2 ay yeni olacak.
her şeyde yeniyim. senden kat kat acemiyim, çok daha fazla. yaşımda 20, gencim kanım sıcak.
bana "kibar bir dil de"
"kardeşim yaptığım motora zarar verir, duraktakilerede ayip ediyorsun. gençsin aşacaksın bu şeyleri" diyebilmek zormuydu ?
üye tarihine baktığımda en az 30 yaşında olacağını tahmin edebiliyorum. sence insanların kalbini kırmadan birşeyler anlatmak çok mu zor?
30 küsür yaşındasin benim sana öğretmem mi gerekiyor bunu abi?
terbiyesizlik ise, bana yapmış olduğun hakarettir. 2 aylığım daha hevesimi kaçırıyorsun motora binmeye karşı.
yaptığımın yanlış olduğunu söyleyebilirsin.
burada atmış olduğun post, tartışma içerikli aynı zamanda da ego tatmin etme olayı var sanki?
benim bildiğim duyduğum kadarı ile hiç tanışmayan motorcular birbirini koruyup,yanlışı düzeltmekten yanalar.
ama senin tavrın öyle ki, evladım sen bu okulu boşuna okuyorsun, bırak bu işleri git çalış demekle aynı şey.
yaşının olgunluğu mu yoksa etrafında ki bir çok apaçilerden dolayımı bana karşı böyle bir yorum attın bilmiyorum.
ama 20 yaşımda senden daha kibar, aynı zamanda insanları kırmadan ifade edebiliyorum kendimi.
benden sana tavsiye olsun abi.
insanların kalbini kırma.
not; bu gönderi kendi şahsi eleştirilerinizi yapmanız için açılmadı. bir bilgi almak için açıldı
tartışma içerikli bir konuşma yapmak istiyorsanız, benim konularıma yanaşmamanızı tavsiye ediyorum.
çünki ben motorda çok yeniyim, bildiğin toy'um bunu kabul ediyorum.
bu yüzden beni bu işten vazgeçirmek yerine, yanlışımı düzelten abilerimin ellerinden öperim.
saygılar.
edit// profiline baktım 36 yaşında adamsın. abimsin. bana karşı soğuk belkide kızgın davransan da,
keşke kardeş yaptığın yanlış deyip bana açıklama yapsaydın. her neyse boşver.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
bu arada arkadaşlar, kız meselesi tamamen espiri. zaten dünyada eşi benzeri olmayan bir kız arkadaşa sahibim. o bana yetiyor. orada ki "kız" olayı tamamen benzetme amaçlı. sonuçta erkekler için gaz veriyorum desem, yanlış anlaşılırdı.
birde konuya atılan yorumlarda hoşuma gitme olayı aslında yok, sadece sorduğum sorudan çok çok uzak cevaplar aldığımda hem bana hakaret hemde forum kurallarına hakaret olduğunu düşünüyorum.
tekrar tekrar söylüyorum, ben bu foruma üye olurken düşündüğüm şeyler; 1. motorumu tanımak. 2.arkadaş edinmek 3. her türlü bilgi edinmektir.
ben buraya kimsenin kalbini kırmaya, veya kalbimin kırılması için gelmedim.