KeŞHaNLı MoNdİaL RaCiNg

bn bu egzosun sesinide duymak istiyorum bunun videosunu yada ses kaydını koyabilirmisin?

öncelikjle emeğe saygı paylaşım için teşekkürler ama o araba egzosu abartı biraz rahatsız edici olabiliyor şahsen ben bile gecerken mahalle aralarından 4 bin devir dedirtmem hastası var yaşlısı var ginede uğrasmısıın o kdar egzosun sesi hariç güzel

Eline sağlık arkadaşım uğraşmışsın :cat: ama benim tavsiyem o motorunun üstündeki stickeleri SÖK + ışıkları sök motorun daha sade ve güzel olur bendede scooter var abartmadan yaptık bizde resimler bölümünden görebilirsin
:cat:

abi saygısızlık etmek istemem ama
önemli olan sesi diyonda böle bar bar çarşının ortasında o motosikletle pek hoş olmuyo ondan sonra motosikletçilere serseri diyolar

umarım o egzosun çıkardıgı sesten dolayı küfür yemiyosundur?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel mondi:cat:tek eksiği amfi-wooferlı yüksek çıkışlı bir müzik sistemi:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşim morelini bozmak gibi olmasin ama

ekzozun guzel başka bişeyi beyenmedim

bak arkadaşım sana ses belki hoş gelebilir.
sesini de gayet iyi biliyorum nasıl cıktıgını burda da dolu fakat dışardan bi insan bu sesi duyunca pek hoş karşılamıyo arkandan laf söylerler bırak orjinal ekzos nasılsa öle kalsın. hem kaba(abartı) duruyo hemde ses olarak kafa şişiriyo.

playboy okan:p
piyasa babaaaa:p::xrock::

güceneceksin biliyorum
1- scooter ı hiç sevmedim sevmem de. oyuncak gibi. böyle bir makinam olsa resmini bile çekmezdim ( genel anlamda)
2- ışıklandırma da diğer yazılar da hoş değil bence
3- egsoz tam bir facia
4- madem racing merakın var ss, motobike, superbike kullan
5- sana fikir belirtene parasını öne sürmen yanlış. ne yani pahalı diye tezek bile olsa güzel mi dicez. her para harcanan güzel olamaz. olsaydı senin makinan güzel olurdu.
6- emeğe saygı demişsin, tamam emek saygıyı hakeder ama beğeniyi şart koşamazsın
7- bu yazım bile sana bir lütuftur
8- teşekkür etmen gerekmez
9 teşekkür ettiysen "bişey değil"
10 - motorcu motorcuya böyle davranmamalı. arkadaşlara karşı daha nazik ol bence. madem ki topic açıp öneri istedin sonucuna katlanmayacaksan topic kirliliği yaratma!!!

yok yaaa tatmin olmadım, çok kızdım. bu motor var ya, resmen ama resmen

"PAVYON ÖNÜ FAYTONU GİBİ OLMUŞ"

tam manasını buldum işteeee :)

koptun yine haaa:queen:

Son düzenleme:
vaaay burası bızım buyukevren şahin tepesi diiil mi topraaam on numara olmus motorun maşşallah:)

gerçek türk dehası.Allah inşallah hayalindeki makinaya binmeyi nasip eder kardeşim.Bu merakın ve hevesin kırılmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar