Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Kamerası var görüntüsü var. Git polise kaza yaptık canıma kast etti sonra kaçtı de (videonun öncesini bilmiyor ve motorcunun haklı olduğunu varsayıyorum.) Seve seve getirirler karşına. Gereksiz hareketler bunlar

İnsanlar kafayı yemiş.
Şu olay yüzünden adam kaçarken kırmızı da geçiyor.
Hem de çok tehlikeli bir yerde.Başka motorcu olabilir bir aile arabayla çarpabilir.
Tanıyıp bilmediğin birini kovalamakta aptal cesareti.
Ön yargılı olacağım şu tip bir motorcunun haklı olabileceğini hiç düşünmüyorum.
Olay öncesi de lazım durduk yere arkasına bakacak hali yok.
Şu hareketlerinden dolayı içeri girmese de sağlam sıkıntı çeker bu durumla araç sürücüsü uğraşırsa.

ya su takıp ettın arabadakı adamda sılah olsaydı cekıp vursaydı ne olcaktı?
su trafıkte sınırımize hakım olmamız lazım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çocuk avmış, avcı olmuş. Hiç tasvip etmesem de giden motordan giden arabaya o taşı atabilip de camına isabet ettirip kırmak büyük meziyet.

Valla ne desem bilemedim gerçekten. Bu tam olarak ülkenin adaletine güvenmemenin özeti gibi video. Aslında o araç sürücüsü her türlü bulunup ifadesi alınır soruşturması yürütülür ama sonucunun ne olacağını kestirmek güç, ceza alsa zararı karşılasa bile yıllar sürebilir.

Şahsi kanaatim iki tarafa da ceza verilmeli, ağır tahrikten(cana kasıt) motorcuya daha az ceza verilmeli.

Videoyu ilk defa izlerken şunu hayal ettim, arabadaki adam kacarken kaza yapıyor, arac icinde sıkısıyor ve araba yanmaya basliyor. Motorcuda bagirarak yanan yardim isteyen adamı, bir sigara yakıp yanmasını izliyor. 😆

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belki motorcu haklı ama ruh hastası..

Aynasını kırdın, yetmedi camını kırdın.. Ya kafasına gelseydi ?
Bitmedi haala takip ediyor..
En sonunda zafer kazanmış gibi hunharca gülüyor...
Adam bu videoyu görse direk Motorcuyu içeri alırlar.. Cana ve mala kastetmekten..

Motorcu arkadas cok tehlikeli bir is yapmis.Hic onaylamiyorum ama izlerken icimin yaglari eridi.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Devlet halleder diyen arkadaşlar ya çok saf ya da bu ülkede yaşamıyorlar sanırım. Aynayı da kıramamış ters dönmüş sadece. Araba sürücüsünün ifadesini aldıktan sonra serbest bırakacaklar.

Motosikleti
Forza 250
Bu motorcu arkadaş arabadaki kişinin korkmasından dolayı bu seferlik hayatını kurtarmış ama bi dahakine kendisi gibi biraz kanı hızlı akan bir kişiye denk gelirse büyük ihtimalle burda "arabanın aynasını kıran motorcuyu asfalttan kazıdılar" diye bir haber başlığı ile görürdük.Ertan Balaban bir söyleşisinde "Trafik,kaybedeceği hiç birşeyi olmayan insanlarla dolu,buna karşılık olarak ise benim her gün eve gitmem gerek çünkü çocuğum beni bekliyor"demişti.Kim olduğunuzun ne iş yaptığınızın bi önemi yok bi anlık cinnet birini mezara diğerini 30 sene boyunca cezaevine gönderir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef biz motorcular bu konuda biraz şapkamızı önümüze koymalıyız.Arabaların arasında durmuş trafikte 60-70-80-100 ile gidip duruyoruz,zaten bence yaşanan motor kazalarınında %80 i yine biz motorcuların suçudur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim söyleşi de bu https://www.instagram.com/ertanbalaban/reel/C6EoApALf5v/ burdaki bi çok kişi izlemeli eminim trafikte yaşanılacak olan gerginliklere bakış açınızı değiştirecektir.Ve bunları söyleyen adamın Karate'de başarıları,kick box da orta siklet şampiyonluğu olan bi insan

Son düzenleme:
Kim haklı Kim haksız mevzusuna girmiyorum. Farzedelim Arabayı kullanan % 100 kusurlu ..

Motoru kullanan Arkadaşın ciddi Psikolojik travmaları var. Acilen bir Doktora görünmeli. Yada Acilen Ehliyeti elinden alınmalı.
Araba Size vurup kaçabilir .. Plakası belli .. kaldı'ki video kaydınız var. Gidersiniz Emniyete şikayetçi olursunuz bu en tabii hakkınız.
Fakat Arabadaki kişiyi gördükten sonra ( Haaa.. Ben bunu rahat döverim zaten ) Kanısı oluştuktan sonra böyle gereksiz yükselmek delikanlılığa sığmaz. O Araçtaki kişi 1.90 boyunda iri yarı bir güreşçi cüssesinde olaydı ve aynı tepkiyi gösterebilseydi o motorcuyu tebrik ederdim.
Olayın özü şu , Kendimizden güçsüz birini gördükmü Canavar tarafımız ortaya çıkıyor , burada bastırılmış duygular açığa çıkıyor. Asıl Delikanlılık Kendimizden güçsüz biri olduğunda kaba kuvvete yönelmemektir. Haa o suçlu bana çarptı kaçtı.. tamam haklısın , ama ne biliyorsun adamın bir rahatsızlığı olmadığını , senden korkup kaçmadığını, yada Kalp rahatsızlığı olmadığını.. arka camına taş attın patlattın , adam panik atak yoldan çıktı yada birini ezdi. ne olacak ? Geçen psikopatın biri böyle artistlik yapan motorcuyu ezdi geçti.. sonuç ? Motorcu hala tedavide !!
Akıllı olun kardeşim..
Araçtaki Vatandaş dava açsa sonuna kadar kazanır. Dağ başımı burası , Adam korktum der araçtan inemedim , bana da küfür edince kaçtım.. beni takip etti aracıma maddi zarar verdi.. davacıyım..dese , Motorcuyu paket yaparlar.

İnsanların böyle hareketler sergilemesinin sebebi nedir diye düşünüyorum , adalete güvenmedikleri için o an sıcağı sıcağına cezayı kendi kesip huzura erme çabası diye yorumluyorum..

🤣 🤣 cahill takımı git polise şikayet et demiş🤣 bana sanki lüxsemburg yaşıyorlar da polis gelicek ters kelepçe adam ezmeye teşebbüsten yargılanıcak sanan insanlar hala var bu ülkede:) adam gelir sizi ezer bacaklarınızı kırar göz göre göre kaçar plakası belli olmasına rağmen evine yazı gelir belki sen sakat kaldın kimsenin ....değildir 1 tl ceza ödemeden adamı salarlar 10 yıl mahkemelerde sen sürünürsün onun haberi bile olmaz.
kendi işinizi kendiniz görüceksiniz yada arkanız olucak 3. seçenek adaletmiş polismiş falan yok öyle bir türkiye.
şiddet levelını yukarı taşıyan bir eylem olmuş ama o an belliki bunu gerektiriyordu.araç sürücüsüne bakarsan insan değil konuşmak seçenek dışı hayvanlar aralarında sorunu nasıl çözüyorsa o şekilde anlaması gerekicekti.
hukuk adalet olmayan 3. dünya ülkesinde hak arayalım diyen gerçekten gerizekalıdır.herkes kendi adaletini ararsa ne olacak sorusuna vericek bir cevabım yok akşam 7 de showtv yi açın anlarsınız
allah kimse böyle hayvanlarla karşı karşıya getirmesin videodan izleyip yorum yapmak kolay başınıza gelirse keşke o yola çıkmasaydım dersiniz 1000 kez haklı olsanız bile hayattan yaşantınızdan soğursunuz.

🤣 🤣 cahill takımı git polise şikayet et demiş🤣 bana sanki lüxsemburg yaşıyorlar da polis gelicek ters kelepçe adam ezmeye teşebbüsten yargılanıcak sanan insanlar hala var bu ülkede:) adam gelir sizi ezer bacaklarınızı kırar göz göre göre kaçar plakası belli olmasına rağmen evine yazı gelir belki sen sakat kaldın kimsenin ....değildir 1 tl ceza ödemeden adamı salarlar 10 yıl mahkemelerde sen sürünürsün onun haberi bile olmaz.
kendi işinizi kendiniz görüceksiniz yada arkanız olucak 3. seçenek adaletmiş polismiş falan yok öyle bir türkiye.
şiddet levelını yukarı taşıyan bir eylem olmuş ama o an belliki bunu gerektiriyordu.araç sürücüsüne bakarsan insan değil konuşmak seçenek dışı hayvanlar aralarında sorunu nasıl çözüyorsa o şekilde anlaması gerekicekti.
hukuk adalet olmayan 3. dünya ülkesinde hak arayalım diyen gerçekten gerizekalıdır.herkes kendi adaletini ararsa ne olacak sorusuna vericek bir cevabım yok akşam 7 de showtv yi açın anlarsınız
allah kimse böyle hayvanlarla karşı karşıya getirmesin videodan izleyip yorum yapmak kolay başınıza gelirse keşke o yola çıkmasaydım dersiniz 1000 kez haklı olsanız bile hayattan yaşantınızdan soğursunuz
Şiddet leveli kişiye göre değişir o an bunu gerektirir demek kişinin öfke dengesine bağlı.
Yarın arabayla arkamdan bana çarparsan ailem varsa sinirlenip belimde ki silahı çıkarıp sıkabilirim adalete güvenmiyorum deyip sana zarar verebilirim sizin düşünceye göre...
O an gözüm dönmüş olabilir . onu gerektirdi deyip bunu savunursan bir gün biri sana sıktığında biz de o an öyle gerekti deriz.
Ülkenin sisteminden memnun değiliz hepimiz .
Şiddeti savunmak cahilliktir.

allah kimse böyle hayvanlarla karşı karşıya getirmesin videodan izleyip yorum yapmak kolay başınıza gelirse keşke o yola çıkmasaydım dersiniz 1000 kez haklı olsanız bile hayattan yaşantınızdan soğursunuz.
çok yanlış şeyler yazmışsın hocam. etrafındaki insanları sakın bu şekilde yönlendirme lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar