Kendin Kirlet, Kendin Yıka.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Petrol istasyonunda 1 TL köpük parası 2 TL de basınçlı su parası ile kendi motorumu nasıl yıkadığımı anlamsızca videoya çekmişim, tabi farkında olmadan :)

Hızlandırıp youtube'a attım, olurda fetişisti çıkar diye :p

Video size hiç bir bilgi ve beceri katmaz, boşuna izleyip zaman kaybetmeyin :)

https://www.youtube.com/watch?v=FBI0dGCevCs

ondan sonra motorda neden çıkmayan hareler sıcak su gelmiş gibi izler şasede arka maşada bişey akmış gibi izler var diye düşünür durursunuz.

bu tarz beyaz köpükleri özelliklede 1 tl olanları kULLANMAYIN motorda kalıcı lekeler bırakır KOSTİK oranı yüksektir.

motoru sıcakken yıkamayın,basınçlı suyu yakından tutmayın.

nacizane tavsiyler

Bende topkapı petrol ofisinde yıkıyorum ama burada köpük 2TL su 2 TL, kazıklıyorlarmış benii :jocolor: Kesin izlemek isteyen çıkar, örnek ben :cherry:

Bende topkapı petrol ofisinde yıkıyorum ama burada köpük 2TL su 2 TL, kazıklıyorlarmış benii :jocolor: Kesin izlemek isteyen çıkar, örnek ben :cherry:

Bizim burda köpük 1 tl su 1 tl nasıl olucak şindik :p

Son düzenleme:
Ben 5 tl ye yikatiyorum kendim ugrasmiyorum. Önceden 2-3 tl veriyordum son gittiğimde zam yapmışlar 5 tl istediler:(

Moderatör
Bizim burada köpüğe 1 lira atıyorsun su beleş hemide yıkamacı kendi yıkıyor.

geçen hafta motor soğumadan tazyikli suyu basan sen miydin yoksa

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

Bizim burda köpük 1 tl su 1 tl nasıl olucak şindik :p

esenyurt un neresinde hangi istasyon tam girişte bi opet varda tek çalışıyo hep dolu oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

esenyurt un neresinde hangi istasyon tam girişte bi opet varda tek çalışıyo hep dolu oluyor

Tem çıkışı esenyurt hemen shell var orda yıkatıyorum opet aytemiz totel hepsinde aynıdır tahminen

Benzini şelden aklı kelden :p

Ben kendim yıkıyorum adamlara versin taziğikle motoru ağlatırlar ondan parayı ver köpük sık fırçayla ufaktan veya sünger bulundur ve suyu da uzaktan çiçek

Yok bir aydır yıkamıyorum, hasta olmasın diye :) Her ne kadar benzinlikte olsa motorun soğumasını beklerken bir sigara içerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar