Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız güle güle kullanın.
Çok teşekür ederim, Amin
Hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Amin çok Teşekkürler
5,6 lt tüketmişsin , şehirdışı yüksek tempolu bir sürüş ise normal sayılabilir , DL başlığında da yazmıştım , şekli aynı olsada modele göre DL hava filtreleri farklıdır , yanlış filtre takılmış ise yeni bile olsa tüketimi veya performansı etkiliyor , birde bu V motorların senkron ayarı oldukça hassas bir iş , 50bin km den önce bozulmaz hassas derken iyi ayar tutturmak uzun sürüyor , aslında işlem çok basit , iki metre plastik hortum iki kelepçe bu iş için yeterli ama maalesef ustalarımız ortalama bir ayar çekip 10 dk da işi bitirme derdinde , kendiniz yaparsanız çok daha verimli sonuç alırsınız..
Aynen abi ben senin söylediğinden feyiz aldım açıkcası bu yüzden ilk bakım garanti olsun diye bilindik bir yetkili servise gidip biraz kazık yiyeceğim

kartalda altan motor var orayı önerdiler, benim 600 lira hesapladığıma 1000 dediler. ama olsun, aslan besleyen sütünü esirgemez demişler

bundan sonra ki bakımlarına kendim yapacağım. ve 5,6 litreyi şehir içi düşük tempoda yaktı. sanırım filtre...
Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Amin çok teşekkürler
Hayırlı olsun, keyfini çıkara çıkara binin.
Hele bir de eskiden beri istediğiniz bir motosiklete sahip olmak. İşte bunu tadı bambaşkadır :cat:
Çok teşekkür ederim, inanin her gün sabah ve akşam iş çıkışı heyecanla biniyorum

evet yahu, daha küçüktük 4 sene önce felan. muhabbetini kuruyorduk vstrom ne güçlü motor be felan. hatta bir keresinde şahit olmuştum bmw leri felan geçiyordu. tabi bu hızlı olduğu için değilde, aklımda öyle kalmış

ve çok istiyordum enduro bir motor. sonunda kısmet oldu

daha iyileri sizin olsun inşallah
6x7 olarak hesaplayınca çok geliyor bize
Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız. DL 650 motor ömrü çok olan avrupada 300-400 bin kilometrelerde hala kullanıcılarının olduğu güzel bir motor. Biz de ne hikmetse 100 bin kilometreyi deviren yada yaklaşanlar elden çıkarmaya başlıyor.
Çok teşekkür ederim

evet kazandığımız paralara baktığımız zaman aylık ortalama işe gidip gelmek için cebimden 400 TL çıkıyor ki bunun gezmesi var

maaşımın yarısını benzine ayırdım bu ay

benim motorum 83 bindeydi şuan 84 bin. ağır bakımları yapılmış ama ben genede ayın 29 unda bir yetkili servise gidip kontrol ettireceğim. içim rahat etsin, ben muhtemelen bu motoru 2-3 sene kullanırım gibi. satmak gibi niyetim asla yok. sadece yeni nesil bir motora geçecek olursam satarım diye düşünüyorum
Hayırlı olsun güle güle kullan güvenli sürüşler
Çok teşekkürler hocam, hepimiz güvenli sürelim inşallah