Kendime motosiklet garajı yaptım

bence mükemmel olmuş.ama çıtalar ne kadar dayanıcak yağmur vs üzerinede kedi çıkarsa duvar yanından kırılabilir göçebilir.bence uzun ince demir parçalarıyla ara ara yerlere güçlendirme yapın vidalayın.bide alt tarafa ısrar ederse girebilir kedi bence yerede bir şey serilebilir yada tahta konabilir.hem motorun lastikler taştan da kesilmiş olur daha sağlıklı olur.bence sahte çim bile olabilir yere serilebilir hemde alttan girişlere engel olabilir.

bence mükemmel olmuş.ama çıtalar ne kadar dayanıcak yağmur vs üzerinede kedi çıkarsa duvar yanından kırılabilir göçebilir.bence uzun ince demir parçalarıyla ara ara yerlere güçlendirme yapın vidalayın.bide alt tarafa ısrar ederse girebilir kedi bence yerede bir şey serilebilir yada tahta konabilir.hem motorun lastikler taştan da kesilmiş olur daha sağlıklı olur.bence sahte çim bile olabilir yere serilebilir hemde alttan girişlere engel olabilir.

teşekkürler hocam. çıtalara yağmur pek değmiyor. suya dayanıklı bir ağaç ve ana iskelet 4*4 cm kalınlığında. kediyi geçtim, ufak çocuk çıksa bir şey olmaz inşallah. o yüzden kısa sürede çok sorun olacağını zannetmiyorum. kediler ısrarcı olursa önlem alacağım.

hocam merhaba, benimde evimin önünde çok güzel bir alan var bende değerlendirmek istiyorum. Bende bir tane scooter bir tane naked motor olucak yakın zamanda. Dayımın kapalı garajı var fakat eşya araba vs derken zor oluyor motorla girmek çıkmak vs. Bende sizin bu yaptığınız garajı gördüm ve hoşuma gitti. Branda veya tente? boyutlarını tam olarak nasıl ayarladınız internette 2x3 brandalar var su geçirmez onlardan bir kaç tane mi aldınız yoksa büyük bir branda mı aldınız kısaca detayları merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim 2-3 gün içinde yapmayı planlıyorum.

hocam merhaba, benimde evimin önünde çok güzel bir alan var bende değerlendirmek istiyorum. Bende bir tane scooter bir tane naked motor olucak yakın zamanda. Dayımın kapalı garajı var fakat eşya araba vs derken zor oluyor motorla girmek çıkmak vs. Bende sizin bu yaptığınız garajı gördüm ve hoşuma gitti. Branda veya tente? boyutlarını tam olarak nasıl ayarladınız internette 2x3 brandalar var su geçirmez onlardan bir kaç tane mi aldınız yoksa büyük bir branda mı aldınız kısaca detayları merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim 2-3 gün içinde yapmayı planlıyorum.

eminönünden metre hesabı almıştım tek parça. yanlış hatırlamıyorsam 12*3m aldım. biraz daha fazla da olabilir. iskeleti yaptıktan sonra uygun boyutta keserek montajı yaptım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

yani boyutu hesapladıktan sonra iki yan ve arka tek parça, üst kısım da tek parça olarak hesaplayıp toplam metre usulü alabilirsiniz.

Peki hala bu şekilde kullanmaya devam ediyor musunuz herhangi bir sorun yaşadınız mı? Eklemek istediğiniz bir şey var mı keşke şöyle yapsaydım ya da bunu da yapsam güzel olur diye. Cevap için teşekkürler.

keşke dediğim tek konu tahtaları biraz ince kullanmam oldu. en az 5x5cm kullanmak lazımmış ana parçalarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar