Kendime Cross Almak İstiyorum

selam ben istanbuldan katılıyorum kendıme arkadasımla cross motor almak ıstıyoruz boyle sokak ıcınde koruda falan gezmek takılmak bırazda kendı aramızda yarısmak ıcın boyle bır karar verdık ama maddı durumlar kısıtlı maaslı ınsanlarız :D bızı yolda bırakmıyacaz uygun fıyatta cross arıyoruz 2,500 tlye kadar alabılırız ama crosslar hakkında fazla bır bılgımız yok yanı hangını alabılırız kanunıye ve yukıye baktık fazla bırşey anlamadık hosumuza gıttı sızce ne almalıyız ? sımdıden teşşekur ederım :silent:

merhaba ben murat senelerdir motosiklet araştırırım ,sana tek önerim ramzey 200 ün motoru japon olan ları var ,,,cross motoru yinede düşün çok kullanışlı gelmez

merhaba ben murat senelerdir motosiklet araştırırım ,sana tek önerim ramzey 200 ün motoru japon olan ları var ,,,cross motoru yinede düşün çok kullanışlı gelmez

Adam haklı,bak bizde ramzey 200 gy var.motoru suzukı orıjınalden(istersen araştır).Satıyoruz titreşim yok çekiş çok fazla gerçekten çok fazla:cat:.Al link kendin incele ordaki numara babamın numarası :cherry: .Fakat dediklerine göre en iyi motor ramzey 200 gy :cat:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-cok-temiz-ramzey-cross-200-52424707/detay/?

Fatih benim xtreme canavarın motorunu da yamaha kopyalamış neden gülüyorsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar