Kendi tasarımım RACİNG..!!!

digi_boy26 yanlışın war....Ön lastik zaten öyle olr...
muratgergerli ok bakarım..:cat:

Sanat, taklitle başlar ve gelişir. ''Ne zaman gelir bir Elmayı Elma gibi çizebilirsin, sıra elmayı nasıl çizmek istediğine gelir'' der picasso. Arkadaşımız, özentisi içerisinde Elme çizmeye başlamışki, tek başına takdire değer Sıra umarım, yüreğinin elediği şeyleri çizmeye gelecek Yetenek hiçbirşeydir, çalışmak daha fazla! ( Bunu Türkçeleştiremedim, zira anlamadım ki, yetenek mi hiçbirşeydir, yoksa çalışmakmı?? ama sanırım şunu demek istiyorlar: Çalışkan olmayan Yetenek hiçbişeydir............[/QUOTE] güzel felsefe yaptın agzına salık ama arkadaşımız bakın cizdigim motor bu demiyo konu başlıgını tekrar oku istersen elmayı ellma gibi çizmiş bu da benim tasarım diyo yani arkadaşımız senin dilinde elmayı nasıl cizmek istedini ve eserini sergiliyo biraz kafa yor yaz dıklarıma ...ben arkadaşıma olumsuz bişey demedim süper ama bu kabiliyet varken kendinde hayal gücünü biraz daha çalıştır dedim...bende böle cizim olsa ciden cidi anlmada arkasına giderim o konuda bişi yok

ombraUomo tamamıyle seni anlıyorum...Tam anlamıyla farklı bişiy yapmadım bunu biliyorm:mrgreen:
Ben şu ana kadar hep obje üzerine çalışma yapmışımdır....Bunlara yaratıcılığımı da eklemişimdir..
Zaten bu çalışma toplasan 4 gün etti..Daha farklı da olabilirdi...Ama ilerki günlerde daha cins tasarımlarla karşınızda olucam...:queen:
beni takip edin...
HER NEREDE YAŞANIYOR VE YAŞATILIYORSA...:cherry:

emün abi sende böle bişi yap ssenin cbfiye marangozda yaptır kimse anlamaz ne olduğunu
:queen:

Tebrikler elinize emeğinize sağlık . özgün bir tasarıma yakmaşmış.
Kaslı heybetli bir motosiklet olmus. :) Vucut geliştirme çalışmış insan gibi.

yorumları okudum.motosiklet gibi bir cenevar de ki hava dinamiği ni de hesaba katarak yapılan çizimlerde vardır sanırım.

Çalışmalarının ve çizimlerinin bol olması dileklerimle....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık Süper Olmuş!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar