kendi Tank Pad'imi tasarladım

Motosikleti
BWS 100
Kaska yap kaska.
Tank pad de sökülür gider.

Dijital ortamda belirli bir ölçüde çizmen gerekiyor ama sen gittiğinde orda belki cizerler ama belki

bilmiyorum. ne yani bir programla mı çizmeliyim? azıcık aydınlatır mısın beni

Böyle kağıtla götürürsen küfür edebilirler :) Ama ekstra bir tutar karşılığında çizebilirler de.
En iyisi tanıdığın bir arkadaşına PS vb bir ortamda çizdirip öyle götür derim.

Motosikleti
Aprilia SR GT 200
Kardeşim ben reklamcıda 1 yıl staj yaptım tecrübelerime dayanarak fikirlerimi yazayım. İlk olarak Corel Draw adlı programı bul. Çizdiğin resmi yüksek çözünürlüklü bir tarayıcıda tarat ve programda vektörel hale getir. Getir ki düzenleyip rötuş yapabilesin. Düzenlemeyi yaptıktan sonra bunu hangi şekilde depoya yapıştıracağın önemli. Ona göre pcden gerçek hale gelebilir. Örneğin folyo kesme makinesinden çıkarıp sticker olarak yapıştırabilirsin. Ya da lazer yazıcıda derimsi parçaların üzerine kazıyabilirsin vb. şimdi bu işlerden anlamıyorum diyorsan bir reklamcı bul anlat böyle böyle. Ama sana pahalıya patlayabilir. Kolay gelsin :)

Kardeşim ben reklamcıda 1 yıl staj yaptım tecrübelerime dayanarak fikirlerimi yazayım. İlk olarak Corel Draw adlı programı bul. Çizdiğin resmi yüksek çözünürlüklü bir tarayıcıda tarat ve programda vektörel hale getir. Getir ki düzenleyip rötuş yapabilesin. Düzenlemeyi yaptıktan sonra bunu hangi şekilde depoya yapıştıracağın önemli. Ona göre pcden gerçek hale gelebilir. Örneğin folyo kesme makinesinden çıkarıp sticker olarak yapıştırabilirsin. Ya da lazer yazıcıda derimsi parçaların üzerine kazıyabilirsin vb. şimdi bu işlerden anlamıyorum diyorsan bir reklamcı bul anlat böyle böyle. Ama sana pahalıya patlayabilir. Kolay gelsin :)

eyvallah.bi tane baskıcı buldum netten.gidip konuşacağım. sonucu burdan yazarım. açıklamalar için herkese teşekkürler:

http://www.motosiklet.net/forum/members/ozrace-39460.html

yukarıda profilini paylaştığım arkadaş yapıyor
kendisi ile iletişime geçerseniz yaptırabilirsiniz

Tarayıcı diye bişi var dijital ortama aktarmak o kadar da zor değil :) Ama çok güzel olmuş. Bence tank pad ile uğraşma bunu kaskta kullan. Kaskını kaplat üstüne de bunu yapıştır acayip şekil olur :cat:

Tarayıcı diye bişi var dijital ortama aktarmak o kadar da zor değil :) Ama çok güzel olmuş. Bence tank pad ile uğraşma bunu kaskta kullan. Kaskını kaplat üstüne de bunu yapıştır acayip şekil olur :cat:
sanırım kaska yapıcam:) kask mt revenge ama beyaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar