- Konu Yazar
Merhabalar . 2004 model tvs marka eski bir motorum var . Ben alalı beri pek bir sıkıntı yaşamadım bakımlarını zamanında yaptım. Şuan da motosikleti orta ayağa alıp birinci vitese attığımda arka teker kendiliğinden dönmeye başlıyor ve ayaktan indirip motora bindiğimde de motosiklet ilerlemek istiyo debriyajı sıktığım halde , bunun nedeni debriyaj balataları mıdır ? Ustalarla malesef istediğim gibi bir ilişki kuramıyorum , herkes önce para konuşsun istiyor fakat öğrenciyken bu biraz zor , mesela benim motoruma uygun zincir dişli setinin en pahalısı internette 280 lirayken usta cg motorların zincir dişlisini takmayı , öğrenci olduğum için indirimle 500 liraya takmayı uygun görüyo vs. vs. , velhasıl kendi motorumun bakımını tamirini kendim yapmak istiyorum ve bu noktada forum üzerinden yardımınızı bekliyorum.
sorumu tekrarlayayım :motosikleti orta ayağa alıp birinci vitese attığımda arka teker kendiliğinden dönmeye başlıyor ve ayaktan indirip motora bindiğimde de motosiklet ilerlemek istiyo debriyajı sıktığım halde , bunun nedeni debriyaj balataları mıdır , bu balata değişim işini yaparken nelere dikkat etmek lazım bir de hangi debriyaj balatası uygun olur , malum eski bir makine ?
herkese teşekkürler şimdiden , tekeriniz düz bassın .:bestmt:
sorumu tekrarlayayım :motosikleti orta ayağa alıp birinci vitese attığımda arka teker kendiliğinden dönmeye başlıyor ve ayaktan indirip motora bindiğimde de motosiklet ilerlemek istiyo debriyajı sıktığım halde , bunun nedeni debriyaj balataları mıdır , bu balata değişim işini yaparken nelere dikkat etmek lazım bir de hangi debriyaj balatası uygun olur , malum eski bir makine ?
herkese teşekkürler şimdiden , tekeriniz düz bassın .:bestmt: