dıkkatlı olda senın motoru satmasınlar aga burası turkıye aman kılıtlerı ıyı vur
Antalya / Alanya / Çarşamba Mah. hele bırde bu mahlede sende oturuyorsan vah haline muşterıyı bulur bulmaz motoru kaldırır bu adam benden demesi
Aynen! Benim de aklıma bu geldi.

ale:
Başkasının çektiği bir fotoğrafı izinsiz kullanmak suçtur arkadaşlar.Bunu "ne olacak yeaa" diye geçiştirmeye çalışan zibidilere kulak asmayınız.
Böyle birşey yapmayınız yapana da kesinlikle engel olunuz. Hele ki bu şekilde mal satışı için başka bir motorun fotosunu kullanmak direkt sahtekarlığa girer. Savcılığa bir dilekçe ile başvurup şikayet etsen yapan hakkında dava açılır.
Aynı şekilde km düşürmekte suçtur. Bunu yapan ahlaksız rezil adamlara da itibar etmeyiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 ----------
arkadaslar sahibindende cok iyi tanıdıgım bi motorun km sini düsürüp satılıga koymuslar sikayet etsem geregini yaparmı acaba site yönetimi
Kesin eminsen durumu bildir ama ayrıntıları ile anlat nereden bildiğini.Ve merak etme şikayet eden hakkında şikayet edilene "şu kişi sizi şikayet etti" diye kesinlikle bilgi verilmiyor.Ben gördüğüm her yalan yanlış ilanı bildiriyorum. Bakıyorum ya ilan kalkmış ya düzeltilmiş ya da yeri değişmiş. Sahibinden.com bu konuda hassas bir site.Umarım bu şekilde ciddi çalışmaya devam ederler.