- Konu Yazar
arkadaşlar kendime full koruma almadan önce başka alternatiflerde araştırmıştım http://www.eratas.com.tr/index.asp?Lang=TR&subject=uretim bu linkte mevcut olan çevik kuvvetlerin kullandığı balistik kıyafetler dikkatimi çekmişti fakat o zaman firma ile konuştuğumda en az 100 tane sipariş kabul ediyoruz demişlerdi sonra scorpio marka iç kullanım full koruma aldım ve ufo dizlik toplam 200 milyona mal oldu fakat scorpio iç koruma açıkçası çok ta pratik kullanılmıyo şehir içi kullanımda giyip çıkarması biraz dert oluyo dün tekrar bu firma ile görüştüm niyetim toplu sipariş için fiyat alıp forumda duyurup almak isteyenler olursa topluca alabiliriz olucaktı fakat bu sefer firma bir tane de alsanız askeriyeye verdiğimiz toplu fiyattan verebiliriz dediler fiyat 80 ytl + kdv resimdende inceleyebilirsiniz link te var yukarda zaten incelemenizi tavsiye ederim birde şöyle bi fikrim var kendi motor kıyafetlerimizide mont, tulum , pantolon vs . buna benzer firmalara yaptırabiliriz montların sırt omuz kısmında motosiklet.net yazabilir mesela hem birbirimizi tanırız trafikte hemde adımız duyulur fikirklerinizi bekliyorum
Son düzenleme: