Ben bunu bizimkiler açısından çok düşündüm ve hala da düşünürüm. Çok zor bir karar sevdiğin birini yoldaki insan görünümlülerin arasına salıvermek.
Aileme göre ben normalde sakin bir insan da olsam yaşım gereği fevri imişim :queen: . Hak veriyorum ama benim araba ile yaptığım fevrilikler, insanlara yaptığı hataları gösterebilmek ve belki de o sebepten yapabileceği kazanın önüne geçmek amaçlı(korna,selektör vs. kesinlikle sıkıştırmaya falan kalkmam). Ne kadar böyle olduğunu anlatsam da "Dünyayı sen mi kurtaracaksın oğlum" yanıtıyla karşılaşıyorum. Ne bileyim bu biraz da hayata bakış açısıyla ilgili bir durum, ben; şehir tipi, olayları görmezden gelerek sorun olmaktan çıkaran, duyarsız bir insan haline gelmek istemiyorum her ne kadar hayat beni böyle olmaya zorlasa da.
Sonuç olarak kişiye bağlı diyorum. Olgulara korkuyla cevap vermeyen, sınırlarını ve nerede durması gerektiğini bilen, tehlike algısı ve öngörüye sahip olan, sorumluluk sahibi ve kontrollü biriyse -ki ben bu özelliklere sahip olduğumu düşünmekteyim- hediye olarak o istemeden alırdım.