Kendi CBR Tasarımını Yap

Honda, CBR600RR modeli için çevrimiçi tasarım yapabilmenize olanak kılan yeni bir uygulamayı hizmete sundu.

http://cbr.honda.com adresinde kullanabileceğiniz bu eğlenceli uygulama ile kendi beğeninize göre bir CBR600RR oluşturabiliyorsunuz. Aynı zamanda sunulan galeri hizmeti ile oluşturulmuş diğer CBR modellerinin resimlerine bakabilirsiniz.

Kaynak:Moto Aktüel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper birşey ..

Paylaşım için teşekkürler ..

Çok güzel bir site-paylaşım için sağol.Kendi tasarımını yap bölümüne bakmadım henüz, fakat history kısmında önemli bir yanlışlık çarptı gözüme.1999 CBR 600 F4 için tüm zamanların en çok kazanan supersport'u ibaresi konmuş (12 yarışta 6 galibiyet).Oysa Kenan CBR 600RR'la daha geçen sene 13 yarıştan 8'ini tek başına kazandı :) Sanırım site daha çok ABD pazarına hitap ettiği için ABD çapındaki ulusal yarışlar daha çok dikkate alınmış.

Ek: Tasarım galerisinde kesinlikle yarış takımlarının ilham alması gereken çalışmalar var.Her ne kadar o sene yarışacak motosikletin rengini dikte eden üzerinde yer alacak sponsor reklamları olsa da, ben yarış takımları için renk/desen tasarımı yapanların bu çalışmalara iyice bir bakmaları gerektiğini düşünüyorum:)

Son düzenleme:
merhaba ben bu uygulamayı yapamadım da yardımcı olurmusunuz...

CBRseries.jpg

BoL BoL Tasarım yaparız artık.. Bi daha açılmıstı bu konu ama kilitlendi Galiba..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar