Bit aksion kameram varsa,kur tepene, söküğün vidaya kadar kameraya göster at kenara

Videoyu geri oynatarak toplarsın. Havafilitresinin rengi değismemişse kuruyup dökülme veya deformasyon yoksa bir çırp, yağlanabiliniyiorsa biraz yağ sıkıp tekrar kullanabilirsin. Eski yağı çıkardınktan sonra, alt tıpa açıkken, yağ doldurma yerinden basïnçlı hava veya nefesinle sağlam üfleyerek, köşe bucakta kalmış eski yağın tamamını çıkartabilirsin. Yıkayabilirsinde, ama kerosinle filan uğraşma, km o kadar değil. Tereyağı, sakız gibi katran oluşmamışsa gerek yok. Yağı koyduktan sonra bir turla, yağ miktarını tamamla. Subap ayarı için gereken sentil kalınlığını bilmen gerek. Kullanım kılavuzunda veya internette bulabilirsin. Nereyi açıp, eksantrik milin konumunu filan biliyoirsan, ayarlayabilirsin. Bilmiyiorsan, işin zor. Subaplar ses yapmıyorsa elleme bile. Kolay gelsin. Videoya kayıt etmeye unutmayınız.
Ben benim kameraya mandal ekleyip, istediğim yere tuturabiliyorum.

Kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Subap ayarı için bir ustaya veya bilene yaptır, kameranıda yanına al, yutuberim de seni ünlü yapıcam, de. Belki bedava ayarlar. Olayı kameraya kaydet, reportaj yapcaz, de. Usta ayarlarken detayına kadar sor soruştur. Birdahakine kameradamn izleyip belkoi kendin ayarlarsın. Tabi yutuber numarasını yerse.

Bol Şans...