Kenan'ın katılım parası Federasyon'dan

Katılım
17 Nis 2010
Mesajlar
217
Motosiklet Federasyonu, Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 400 bin Euro tutarındaki Moto2 katılım parasını ödeme kararı aldı.

Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar, bu sezon Moto GP'nin bir alt dalı olan Moto2'de yarışacak milli motosikletçiye sosyal, sportif ve sponsorluk anlamında herkesin destek olması gerektiğini söyledi.

''Kenan'a sponsor arayışı içindeyiz'' diyen Uçar, ''Onun çok moralli olması gerekiyor. Şu andaki sponsoru federasyon. Kenan'ın katılım parasını biz ödeyeceğiz. Türkiye'yi başarıyla temsil etmesini istiyoruz'' diye konuştu.

Uçar, Kenan'ın motosiklette uluslararası bir sporcu olduğunu dile getirerek, ''Moto GP'de sporculardan 2 milyon Euro'ya kadar para talep ediliyor. Kenan'ın performansından dolayı 400 bin Euro'ya kadar indirebildik. Bu indirim Kenan'ın pilotaj kabiliyeti nedeniyle gerçekleşti. Örneğin Katar federasyonu 2 milyon Euro'ya yarışçı yarıştırabiliyor'' ifadelerini kullandı.

Şampiyon motosikletçiye sponsor olanlara gerekli desteği vereceklerini ifade eden Uçar, ''Sponsor bulamazsak, kendi bütçemizden, faaliyetlerimizden feragat ederek Kenan'ı yarıştıracağız. Fakat bunu ulusal veya global bir sponsorla aşmak istiyoruz. Kenan, kendisine yapılan yatırıma değer. Sponsor nasıl bir reklam alanı isterse onu da kullandıracağız'' diye konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/motor-sporlari/34072/kenanin-katilim-parasi-federasyondan
 

Ekli dosyalar

  • kenan-sofuoglu-haram-800-bin-liraya-hayir-dedi-1027256.jpg
    kenan-sofuoglu-haram-800-bin-liraya-hayir-dedi-1027256.jpg
    19.8 KB · Görüntüleme: 8,485
Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılım
11 Eki 2005
Mesajlar
4,387
Even Jnm Turkiye hayat sadece futbol ve onun sponsorlari degildir. Sponsorlar sonucta paralarini hibe etmiyorlar bu bir ticaret ve yatirim isi ve sahsen Kenan bulunmaz bir yatirim kaynagidir.
 

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
11,740
Kenan'in çilesi daha bitmedi arkadaslar.
Babasi maalesef kanser!!!
Dualarinizi bekliyor.:pale:
 

F54

Katılım
25 Haz 2010
Mesajlar
14,943
kenanın babasına allahtan acil şifalar diliyorum futbol basketbol gibi diğer spor dallarına da devlet ve federasyonların ödenek ayırması gerekiyor nasıl şompiyon olduğunda gurur duyuluyorsa şampiyonluktaki yolunda da kenana arka çıkması gerekiyo sadece şampiyonlukta yanında olmak olmaz
 
Katılım
18 Kas 2007
Mesajlar
123
kanser artık eskisi kadar korkulacak bir hastalık değil.inşallah erken teşhis olmuşturda yakın zamanda kurtulur o illetten.

bu arada thy anlamlı anlamsız bi sürü şeye sponsor oluyor,kenan a sponsor olmaktan daha iyi bir alternatifleri yok.ama neden hala bu yönde bi adımları yok merak ediyorum.adını sanını bilmediğimiz tenisçiden daha iyi bir tanıtım aracı olur eminim Türk şirketi ve Türk yarışçı.
 
Katılım
29 Tem 2010
Mesajlar
1,347
Babasını da kaybetti, morali umarım düzgün olur.
Kendi düşüncelerimi söylüyorum..:
Babasının ölümünün ardından Moto2 de elinden gelenin en iyisini hatta daha fazlasını babası için yapacağına inanıyorum..
 
Katılım
3 Tem 2009
Mesajlar
6,399
400 bin € yu beşiktaş her sene defalarca kez sokağa atıyor. Ve ne kendine ne vatana millete ne de herhangi birşeye bi ..... faydası olmuyor! Ben böyle dünyanın dengesine :rendeer:...üfüreyim...
 
Katılım
21 Haz 2006
Mesajlar
3,364
2 kez dünya şampiyonu olmuş bir sporcuya sponsor bulunması çok da zor olmamalı diye düşünüyorum. Bir de Moto2 yarışlarının yayın hakkı düzenli olarak alınmalı tabi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst