Kenanı Karşılama 5 Ekim Salı Sabiha Gökçen Havaalanı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Türkiye'ye 5 Ekim Salı günü dönecek. Akşam saat 19.30'da Sabiha Gökçen Havaalanına inmesi beklenen şampiyon sporcuyu özellikle memleketi Sakarya'daki motosiklet tutkunları, coşkulu bir şekilde karşılamak için hazırlık yapıyor.

Otobüslerle İstanbul'a gidecek hayranları milli sporcuyu havaalanında karşılayacaklar.

Gururumuz Kenan Sofuoğlu'nu havaalanında karşılamak isteyen üyelerimizi 5 Ekim Salı günü Sabiha Gökçen Havaalanına saat 19.30'da bekliyoruz.

Ekli dosyalar

• sofuoglukarsilama.jpg
    sofuoglukarsilama.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 6,257
yarın havaguzel olursa bende gitmek isterim gururumuzu karşılamaya avcılardan sabiha gökçen kalmasın hadiiii......

Benzini ayarlayın posterleri ve bayraklarıda çantaya koyun Gururumuzu karşılamaya gidelimm

bende motoru toparlar giderim... Gururumuz Kenan geliyor..

gelmek istiyodum ama yarın büyük ihtimalle babam ava gitcek arabayı alıp otobüsle falanda üşeniyorum :(

Bizim ev 60 dk uzaklıkta hava limanına motor olsa 30 dk ahh ah :D Kenan'ı desteklemeyi mutlaka gelcem :) Şampiyon Şampiyon diye bağırmadan olurmu ya: D

Haydi gençler bu kadar mıyız ? Sesimizi tüm Türkiye'ye duyuralım ! Motosiklet sporu sadece Kenan Şampiyon olduğunda spor sayfalarında yarım sayfa kaplamaktan öteye geçsin artık !!!

Bende orada olmaya çalışıcam inşallah..Şampiyonun yarışlarına gidemedik bari ülkesine döndüğünde orda olalım...

çok isterdim, milli guururumuzsun, sonuna kadar destekliyoruz seni :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

istanbulda yaşasam kesinlikle kaçırmam giderim ama malesef bursada yaşıyorum ve bu yıl sınav senesi motosiklet yasak :)

ah ulen ecnebi fitbolcu gelince inliyor o havaalanı.

hadi be istanbullular, garip komayın şampiyonu sılaya dönüşte.

bende gitmek istiyorum ama yol konusunda özürlüyüm eger istanbul-b.çekmece-beylikdüzü-avcılar tarafından gidecek varsa toplanıp beraber gidelim.

Arkadaşlar ben gelemicem ama gidenlerden rica lütfen bu buluşma anını ölümsüzleştirirseniz sevinirim video kayıtı ve fotoğraf çeker ve yayınlarsanız çok sevinirim bende tebrik ediorum şimdiden çok sevindim

Yani anladigim kadariyla cok kisiler orada olmiyacak..
Daha ikinci sayfaya bile gecmemis topic... :p

Bu yaz ben Türkiyede iken BJK ye bir futbolcu alindi..
ismini falan unuttum...
Bende o gün besiktastan geciyorum..
Besiktas kayniyor..
Herkes te triko ve bagrismalar falan... Yer gök inliyor..
Ülem diyorum mac yok birsey yok bu ne alem...
Sonradan ögrendimki yeni bir topcu alinmis biryerlerden...

Kenan matoru birakip top pesinde kostursun...
Daha cok itibar var..
Dünya sampiyonu motorcuyu kim ipler... :pr:

Bu mesele genel olarak ulusal birlik bütünlüğe
artık nasıl baktığımızla ilgili

Türkiye dönüşüyor, kabuk değiştiriyor ya
böyle başarılar pek tüylerimizi diken diken etmiyor sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar