Kenan Sofuoğlu'nun hayatı film oluyor. Sofuoğlu'nu Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Şimdi sinemada "Casting" yani oyuncu seçimi olarak tabir edilen bir olay var.Hangi role kimin uygun olacağını seçen adamlar var.2013 yapımı efsenevi formula 1 pilotu Niki Lauda'nın hayatını anlatan filmin oyuncuları ve yanlarında da canlandırdıkları gerçek karakter var.Niki Lauda'yı oynayan Daniel Brühl'e protez diş uygulaması dışında hiç birinde abartı makyaj yada değişiklik yapılmamış.
8M7VtxE-1024x778.jpg

Bir de Kenan ile Kıvanç'a bakın.Bırakın bir birine benzemeyi birbirlerini andırmıyorlar bile.
kivanc_tatlitug_kenan_sofuoglunun_hayatini_oynayacak_h150387.jpg

56256738f018fb45587d88cd.jpg

Kıvanç iyi bir oyuncu,her ne kadar politik görüşlerini sevmesem de Kenan kayda değer fark yaratmış bir sporcu.Kenan'ın hayatını filme çekmek iyi fikir ama kesinlikle Kenan'ı,Kıvanç'ın oynaması komik olur.Bir de tabii bu film için Kenan'ın iznini almak gerekli.Sonuçta adam kötü şeyler yaşadı,bunların filme çekilip tekrar tekrar hatırlanması şahsen Kenan olsam benim hoşuma gitmezdi.

Spordaki başarısı haricinde Kenan cahil bir kişilik. Yani filmi yapılacak bir adam değil. Filmlere konu olacak bir hayatı olduğunuda sanmıyorum.

ivedikler, düğünlü saçmalıklar, aşk filmlerinden başka hikaye bulamayan türk sinemasının farklı alanlarda çalışma yapması heyecena verici. Kenan için hayatı nasıldır bilemem, ne sorunları olduğu bilmem, sinema adına iyi bir hamle olduğunu düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kenan sofuoglu kim yahu ? filmi yapılacak kadar yüce birimi?

Ülkemizin adını dünyaya duyurmuş bir isim bence bu bile yeterli ama olayın yücelikle alakası yok. Bu adamın motor sevdası var, ters yönden gelerek kuryeci bir elemanla çarpıştığı bir videosunu izlemiştim muhtemel motor sevdasından dolayı kendine bu konuyu bulmuş işlemeye kalkışıyor.

arkadaşlar hayatınızın film olması için çok yüce bir kişilik olmanıza gerek yok. kenan sofuoğlu bildiğim kadarıyla sanayide büyüyen fakir yada orta direk bir ailen gelen biriyken büyük başarılar elde ediyor ve bu sırada 2 kardeşini kaybediyor, evladını kaybediyor. gayet acıklı bir başarı hikayesi olabilir. artık holywood bile birinin hayat hikayesini çekerken ölmesini beklemiyor. yada bir askerleri en ufak bir başara gösterdiğinde hiç beklemeden 1-2 yıl içinde kahramanlık filmini yapıştırıyorlar based on a true story diye. sonuç olarak kenan sofuoğlunu görüş olarak hiç sevmem ama tam olarak film gibi hayatı olan bir insan filmini kesin izlerim.

Film de aktorluk yapmak motosiklet kullanmaya benzemez ki Kenan'in roportajlarini dinlemisseniz zaten diksiyonu yetersiz.

Kivanc cok yerinde bir tercih olmus.

Kenan Sofuoğlunun başarılarını zamanda Türk sporseverleri çok ipledi, gezeteler çok manşet yaptı, iş dünyası sponsor vs çok önemsedide şimdi filmini çekmek istiyoruz. Biraz ironik değilmi.

Ben kendi adıma iyi bir prodüksüyonla kendi konuştuğu, özel hayatı yaşadığı sorunlar dahil ve yarışlarda sezon sezon hissettiklrini anlattığı samimi bir belgeselin daha faydalı ve kalıcı olacagını düşünüyorum. adamın bol bol kendisini izliyorsun kıvancın kuzey guneydeki tipini ve alakasız suratını değil:)

Filme şu görgüsüzlüğü de koysunlar.

"Kenan Sofuoğlu, Formula 1 yarışı sırasında ekranda görünen oğlu Zayn'ın ismini söylemediği için sunucu Serhan Acar'a tepki gösterdi. Sofuoğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kenan Sofuoglu hakkindaki basliklar cok acaip. Evrim tartisilan basliklar gibi. Ne mi alaka?

Malum, evrim konusunda herkes fikir sahibi. Biyolojinin baska hangi alt dalinda bu kadar fikir sahibi rastgele insanlar? Cunku evrimi farkli kilan dinle iliskisi. Konu yuzeyde evrim, ama asil tartisilan mesele din. Evrim bilimi cogu insanin isi de degil, umrunda da degil. Biraz umrundaysa da sebebi dinle iliskisi.

O yuzden de evrim tartismalari super komik. Cunku din konusunda fikirler genelde sabit. Lakin tartisilan konu aslinda din olmasina ragmen yuzeyde evrim. Oyle olunca da bilinen evrim karsiti ve yanlisi yillanmis argumanlar sloganimsi tabirlerle karsi tarafa firlatiliyor adeta...

Ayni sekilde Sofuoglu konusunda da acaip kuvvetli fikirler mevcut. Kimisi yuceltmek, kimisi gommek pesinde. Cunku konu yuzeyde Sofuoglu, ama asil tartisilan mesele siyasi ve sosyo-kültürel.

Oyle olunca da Sofuoglu karsiti ve yanlisi argumanlar sloganimsi tabirlerle karsi tarafa firlatilmakta, burada oldugu uzere... Sirada ikinci kattan havuza atlamasi ve Sofuogluna karsi olmanin vatan sevgisiyle bagdasmayacagi var bence... :)

Son düzenleme:
3. ligde motosiklet sürdü sonra milletvekili oldu bizlere bi hayrı dokunmadı.

ne yapmış ne faydası olmuş hayatı film olcak

hee pardon yandaş olarak köprü açılışında 400 bastı

7.5 sene sonra baslık hortlamıs :mrgreen:

Kenan Sofuoglu hakkindaki basliklar cok acaip. Evrim tartisilan basliklar gibi. Ne mi alaka?

Malum, evrim konusunda herkes fikir sahibi. Biyolojinin baska hangi alt dalinda bu kadar fikir sahibi rastgele insanlar? Cunku evrimi farkli kilan dinle iliskisi. Konu yuzeyde evrim, ama asil tartisilan mesele din. Evrim bilimi cogu insanin isi de degil, umrunda da degil. Biraz umrundaysa da sebebi dinle iliskisi.

O yuzden de evrim tartismalari super komik. Cunku din konusunda fikirler genelde sabit. Lakin tartisilan konu aslinda din olmasina ragmen yuzeyde evrim. Oyle olunca da bilinen evrim karsiti ve yanlisi yillanmis argumanlar sloganimsi tabirlerle karsi tarafa firlatiliyor adeta...

Ayni sekilde Sofuoglu konusunda da acaip kuvvetli fikirler mevcut. Kimisi yuceltmek, kimisi gommek pesinde. Cunku konu yuzeyde Sofuoglu, ama asil tartisilan mesele siyasi ve sosyo-kültürel.

Oyle olunca da Sofuoglu karsiti ve yanlisi argumanlar sloganimsi tabirlerle karsi tarafa firlatilmakta, burada oldugu uzere... Sirada ikinci kattan havuza atlamasi ve Sofuogluna karsi olmanin vatan sevgisiyle bagdasmayacagi var bence... :)

Kim olsa aynı yorumumu yapardım.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Bizim ülkede motor öcüdür. Binenler binmeyenler tarafından sevilmez. Birde siyasi olarak binenleri pek sevmeyiz. Oraya girmeyeceğim. Kenanın bize en büyük kıyağı Toprağı yetiştirmiş olması. Toprağın son yarışını izlediğimde böyle motor sürmek göt ister dedim. Birde lastiği patladığında out olduğu yarışı vardı. Toprak olmasaydı bautista lay lay lom şampiyondu. Dünyada Toprak gibi motor süren bir elin parmağını geçmez ama kıymet bilen bir millet değiliz. Hatta sbk nedir onu bile çoğu bilmez. Başlıkla alakasız oldu ama başlığa uygun yazacak birşey bulamadım. Bende bunu yazayım dedim. Boş geçmesin. Zaten çok fazla yazmıyorum.

Bizim ülkede motor öcüdür. Binenler binmeyenler tarafından sevilmez. Birde siyasi olarak binenleri pek sevmeyiz. Oraya girmeyeceğim. Kenanın bize en büyük kıyağı Toprağı yetiştirmiş olması. Toprağın son yarışını izlediğimde böyle motor sürmek göt ister dedim. Birde lastiği patladığında out olduğu yarışı vardı. Toprak olmasaydı bautista lay lay lom şampiyondu. Dünyada Toprak gibi motor süren bir elin parmağını geçmez ama kıymet bilen bir millet değiliz. Hatta sbk nedir onu bile çoğu bilmez. Başlıkla alakasız oldu ama başlığa uygun yazacak birşey bulamadım. Bende bunu yazayım dedim. Boş geçmesin. Zaten çok fazla yazmıyorum.

Yalnız şunu da atlamamak lazım, bugün Kenan oğlunu o yaşta nasıl eğitiyorsa, Zayn o yaşta motosiklet sürüyorsa, rahmetli Arif'te o yaşlarda Toprağı eğitiyordu, Toprak ta o yaşlarda güzel motosiklet sürüyordu, hatta enduro takılırdı genelde.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Kıvanç yerine bayhanın oynaması lazımdı benzerlik açısından :D

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Yalnız şunu da atlamamak lazım, bugün Kenan oğlunu o yaşta nasıl eğitiyorsa, Zayn o yaşta motosiklet sürüyorsa, rahmetli Arif'te o yaşlarda Toprağı eğitiyordu, Toprak ta o yaşlarda güzel motosiklet sürüyordu, hatta enduro takılırdı genelde.

Toprağın kendisi söylemişti. Bir yerde okumuştum. Kenanla eğitim yaparlarken toprak mola vermiş. Kenan neden durdun demiş. Motormu bozuldu. Toprak hayır dinlenmek için demiş. Kenanda motor bozulanakadar durmak yok demiş. Mesela Toprağın yaptığı stopiyi birkere bautista yaptı. Gülmekten kırıldım. Motorun arkasını az birşey kaldırabildi. Toprak ise onu muhteşem yapıyor. Tabi bunu babasından öğrenmiştir. Babası motor okrobasisinde uzmandı. Toprak ülkemiz adına müthiş bir yetenek. Umarım bmw de iyi işler yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar