Kenan Sofuoğlu'nun babası hayatını kaybetti !

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dünya Supersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun, kanser tedavisi gören babası İrfan Sofuoğlu hayatını kaybetti.
Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki Özel Ada Tıp Hastanesi'nde tedavi altında olan baba İrfan Sofuoğlu Akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Babasının durumunun ağırlaşması üzerine İspanya'dan Türkiye'ye dönen Kenan Sofuoğlu, çok üzgün olduğunu belirterek, babasının cenazesinin yarın cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında Sakarya Akyazı'daki aile mezarlığında toprağa verileceğini söyledi.

Allah'tan gani gani rahmet diliyorum.:pale:

Ekli dosyalar

• sofuoglubaba.jpg
    sofuoglubaba.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 18,894
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ooov kötü haber :cyclopsan
Allah rahmet eylesin. Kenan'ın düşünce tarzını az çok biliyoruz. Metanet ve teslimiyetle karşılayacağından eminim. Sabırlar dilerim.

allah rahmet eylesin
allahım kenanın ne suçu vardı da bunları ardı ardına yaşatıyorsun şampiyonumuza...

allah gani gani rahmet eylesin.. geride kalanlara sabırlar versin.. çok zor bi durum .. çok üzüldüm

Başımız sağolsun,Allah rahmet eylesin. Sofuoğlu ailesine Allah sabır versin.

Mersin İl Temsilcisi
her sene bir yakınını mkaybediyor. Akllah sabır versin.

ölene de Allah'tan rahmet diliyorum...

allah rahmet etsın mekanı cennet olsun gerıde kalanlarına rabbım sabır versın .

batıl dunyadan hak dunya rucu etmıs olan meftanın ruhu ıcın el-fatiha..............

not:benden sonrakı yorumcu arkadasında fatıha yazarak mt aılesı olarak rahmetlı olan ınsanın ruhuna fatıha hedıye etmıs oluruz.ozen gosterılmesı rıca ederm

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin..
Kenan için çok zor olacak..
Babası için elinden gelenin en iyisini yapacaktır..
Nur içinde yatsın, Toprağı bol olsun.

Allah rahmet eylesin.Kenan sofuoğlu çok acılar çekdi hala ayakda helal olsun :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar