Kenan Sofuoğlu Yarışı [CANLI YAYIN]

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayes' e neden o kadar çok kızdı?

Valla bir ara osmanlı tokatı atacak sandım, ama neden o kadar sinirlendiğini halen anlayamadım.:silent:

SS motorla trafikte giderken bir arabaya kızarsan arkadan hızla gelir yanında senkron hıza düşüp haraketi çeker sonra rahatlayınca gazı açıp gidersin.

Ancak o arabalar beygir olarak felan bir SS le mukayese edilemez, burda Kenan aynı tribi üzerlerinde profesyonel yarışçılar olan SS'lere yaptı.

Nasıl becerdi bilmiyorum ama bu tek bir şeyi gösteriyor, supersport' ta Kenan rakipsiz.

Tebrikler Kenan.:cat:

Kenan Hayes'e orda az daha yakın olsa Osmanlıyı yapıştıracaktı emme o hırsla
gaza geldi olllum ben sana şu yarışı bitirim sorarım dercesine hemen bitirmek için
fırladı aslanım benim işte işte işte bu Kenan seneye yer yutar bunları tebrkler Kenan.

Hayes' e neden o kadar çok kızdı?

Valla bir ara osmanlı tokatı atacak sandım, ama neden o kadar sinirlendiğini halen anlayamadım.:silent:

Kenan yarıştan sonra bu konuda açıklama yaptı. O sürücüye kızmasının nedeni diger sürücülerin kaza yapmasına sebep verecek şekilde sürmesiymiş. "O el hareketiyle kendisini uyarmak istedim" dedi

Tebrikler Kenan.:cat:

Gurur tablosu;

ssksh9.jpg

bu kategoride rakipsiz de Superbike'ta ilk 10a giremiyor... umarım daha iyi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kral Geri Döndü
Evet Kral Geri Döndü

İlginç bir istatatistik ise, superbike da yarışanlardan 600cc olmasına rağmen 1000 liklerin en iyi tur zamanlarından 2 sn yeden daha az bir fark olması, kenan yarış boyunca sürekli 1.46 zaman içinde turlarını tamamladı, tahminimce burda superbike da yarışmış olsa idi, bu zamanı elde edemiyecek olmasıydı,

Not : Yarışılan pist gerçekten çok zevkli bir pist idi. Seyredilmesi çok güzel yarışlar olucak bu pistte, zaten eurosport spikerleride bu şekilde yorum yaptı.
Kenanın gerçek yerinin burası olduğunu sürekli söyleyip durdular.
Tekrardan tebrikler kenan, moralı ve kendine olan güveni çok güzel bir şekilde yerine geldi. Başarılarının devamını diliyorum.

Şimdi tekrardan baktım,
Superbike yarışın galibi Troy Bayliss in en hızlı turu 1.43.787
Kenanın ise 1.46.082
aradaki fark 2.2 sn, gerçekten çok hızlı 600 cc için.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Osmanlı tokatı girişiminin olduğu video;:p
[YT]vfyTt_PGZdw[/YT]

Bu da Kenan' ın tekerle geçtiği damalı bayrak;
[YT]A77BwxQtOx8[/YT]

Bence Kenan Superbike'da CBR600RR ile yarıssaydı ilk 3'e girerdi...:cherry:

TRT 3 yarışa start verdikleri 14:30'a kadar superbike'dan görüntüler gösterdi, Eurosport 14:00'de yayına başladı yarış öncesi hazırlıkarı gösterdi. O yüzden görememiş olabilirsiniz.

TRT 3 yarışa start verdikleri 14:30'a kadar superbike'dan görüntüler gösterdi, Eurosport 14:00'de yayına başladı yarış öncesi hazırlıkarı gösterdi. O yüzden görememiş olabilirsiniz.

Arkadaşlar ben neden göremediğimi sormuorum. Farkı neymiş Kenan neden Süperbikede form tutamamış. Süper sportta şampiyon süper bikede yok?

Birde yarışta anlamadığım bir nokta var. Kenanın 3 rakibini birden geçerek hatta birine tokat atarak geçtiği pozisyonda o kadar kolay bir geçiş sağladıki. sanki diğer motorlar 250 cc kenan 600 cc . Yani 3ününde arkalarından fırladıtek eliyle üçünüde geçti ve dönüp birde hareket çekti. Yani knanın motorunda özel bir turbolama sistemi mi varki böylesine fırladı. Düz yol olmasa virajlı bir nokta olsa anlarım Kullanım farkı derim. Ama hepsi uzun düzlükteydi Sizce bunun nedeni nedir?

Birde yarışta anlamadığım bir nokta var. Kenanın 3 rakibini birden geçerek hatta birine tokat atarak geçtiği pozisyonda o kadar kolay bir geçiş sağladıki. sanki diğer motorlar 250 cc kenan 600 cc .

O anı ben de agzım acık seyrettim, gözlerime inanamadım..:)

Düzlüğe gelindiğinde Honda motorla yarışanlar bariz bir üstünlük sergilediler, aklıma Ducati'nin düzlükteki ivmelenme avantajı geldi.

Bu bahsettiğin geçişin ana nedeni gavurların "slipstream" veya "draft" dediği rüzgar boşluğı hadisesi.Bütün yarış serilerinde (F1'de , binek otomobil yarışlarında ve özellikle de motosiklet yarışlarında çok etkisi var) geçerli olan bir hadise.

Önde giden araç havayı yarararak gittiği için arkasında bir rüzgar boşluğu yaratıyor.Indycar pilotları bunu "öndeki arabaya iyice yaklaştığınızda sanki fazladan bir motorunuz varmış gibi hızlanırsınız" şeklinde özetliyorlar.Haliyle önünde 1 değil 3 motosiklet olunca hepsinin rüzgar boşluğundan faydalanıp daha iyi hızlanmak ve böye nanik yaparak geçmek mümkün oluyor :)

Ha bunu diğer pilotlar neden yapamıyor? İşte doğru zamanda tam doğru yerde (hem de doğru devir aralığında vs.) bulunma meselesine de pilotaj deniyor :)

Son düzenleme:
Gururumuz Kenan+1000000000000000000000000000000000000000000000000000

Helal olsun diyorum.

Allah tan sağlam patlatmadı herife o hızla adam var ya:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar