Kenan Sofuoğlu - Vallelunga, Italya

Biraz önce tamamlanan sıralama turlarında Kenan Sofuoğlu 1.38.122'lik derecesiyle 29 yarışçı arasında 13. sırayı elde etti. Sırada Superpole var. Yarınki yarışta umarım ilk 10'a girer.

ilk yarış pazar günü saat 13.00 da ikinci yarış 16.30 da trt3 de iyi seyirler.Bol şans Kenan.
Elint anasayfaya taşısan başlık olarak herkes haberdar olur izleyen de çok olur.

Son düzenleme:
Bu sezon 2. defa superpole'e kalmayı başardı.Dünkü antreman ve ilk sıralama ıslak zemindeydi ama bugün yerler kurumuş.Bundan önce sadece ilk yarışta superpole'e kalabilmişti ve 16. sıra en iyi grid pozisyonuydu.Bu sefer 14. oldu.Bu haftasonu inşallah iki yarışta birden ilk 10'da göreceğiz Kenan'ı.

Kenan a başarılar İNŞALLAH güzel bi derece ile bitirecek :cat: ilk 10 :cat:start da da zaten tek geçiyorum...

Kenan'ın düşüş anını kameralar tam olarak yakalayamadı ama düştükten sonra
düşmesine neden olan pilot ile ayağa kalkar kalkmaz tartışma yaşadılar.Kenan
son derece sinirli idi hakemler onu sakinleştirerek kenara aldılar.

Kenan düştükten sonra acayip sinirlendim ama kazayı kameralarda tam göremedik kim kime vurdu yada kim kime temas sağladı :silent: 16.30'u bekliyorum suan 1 saat kaldı :)
_______________________________________________________________________________________________________________________

Bukadarda talihsizlik olmaz yahu nasıl oldu o kaza kameralar direk geçti yine sanırım hakimiyette sorun yaşadı :pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar