Kenan kardeşime 2012 sezonunda başarılar diliyorum ,umuyorum kawasaki de güzel bir sezon geçirir ve yeniden özlediğimiz hızlı kalkışları geç firenajları klasık kenan sofuoğlu finişeri görürüz ,buna emınımki herşey yolunda gittiği sürece ve kenan a yürüyen sorunsuz bir makine verildiğinde neler yapabıleceğini bilenlerdenim ,
bazı arkadaşların yorumlarını okudum işte bu klasık yazışmalar kenan götü gittiya atıp tutmak serbest vurun abalaıya çok normal ,yazılanlar normal çünkü ntv sporda hamıt abbaoğlu denen zavllılın yarış yorumlarından sonra çok normal geldi dinleyenler nedemek istediğimi anlamıştır ,şimdilik bir ters bışsey demıyorum hele sezon bir başlasın kenan kardeşim cevap vercektır ,
kenan evsanemidir deyimine gelince bana göre kenan önce kardeşim sonrası bir bir sporcu muhteşem insan muhteşem bir yarışcı ve Türkiyede motosiklet sporuna olan katkısı ve emeği ,bilip bilmeden atıp tutan zavvılar kenan sofuoğlu sayesınde federasyonda neler değiştiğini kaç kışı biliyor kenan sofuoğlu nun katkısı bu camıada nedır bılen kaç kışı var ,düzenlemelerden haberi olan kaç kışı var eleştırıye gelınce atıp tutmakla olmuyor ,kenan almanya da merdıven altında yatarken soğuklarda zor şartlarda yamaha cup ta ikici senesinde şampiyon oldu ve imkansızlıklara rağmen ve şimdiki imkanlara bakın birde aradki farkı görün ,
Ayrıca sofuoğlu kardeşleri kimse bu güne kadar gecemedi ülkemizde ne rahmetli Bahattin i nede Sinan ı eski yarışcılar bilir boş motorlarla pistlerin tozunu dumana katardılar malesefki iki kardeşimizde kaybettik zamnsız ve yerini dolduran olmadı ,buda ülkemızın bir gerceği ,
moto2 ye gelınce kenan bır ay önce mısafırımdı uzun olmasada sohpet etme şansım oldu ordakı durumlardan olmayınca olmuyor bazen işler istediği gibi gitmemiş olabılır sağlık olsun ,
İki kez dünya şampiyonu olmuş kolay değil hala yapacak çok işi var bana kalırsa önce saygı duymasını öğrenmeliyiz iyi günde nasıl yanındaysan kötü gündede olmalıyız diye düşünüyorum ,
herkese 2012 sezonunun kazasız belasız geçmesi temennı edrım bütün motorcu arkadaşların kazasız belasız motosiklet üstünde bir ömür sevdılerıyle gecırmesını isterim .
saygılar .kenan saruhan
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
parası olmuyan takımlarda yarışan nice efsane yarışçı vardır onlar mızmızlanmadılar ama onlarında kaza yapma hakkı yoktu onlar kariyerleri için piste çıkıp ölümüne savaş verip efsane oldular bunlardan biride Dale Earnhardt tır ve gene pistte can verdiler.Kenan ilkönce takımlara bok atıcagına nasıl maximumu veririm onu düşünsün herşey insanın önüne altın kase ile gelmiyor.Efsane olmak nedir öğrenmeli
motorcu arkadaş ben senin için imkan ayarlayacağım hadi piste çık yarışlara gir efsane ol alkışlayalım,kenan 2000 binli yılarda savaş veriken sen biliyormuydun Almanya dayken 2010 ılındaki yarışları tekrar izle nette var efsane görmek istiyorsan