Kenan Sofuoğlu: Takımın motosikleti toparlayacak parası yoktu

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bir takim kurmak kaç paraya çikardan ziyade, bizim federasyonun bütçesi teknik ekibin maaslarini ödemeye yetermi ben onu merak ediyorum.:)
Bir de üstüne spor bakani para musluklarini kesmis durumda.
Olacak is degil anlayacaginiz.

desene hocam işimiz zor.bizim federasyonun bütçesi bir takımın teknik ekibinin maaşlarına bile yetmezse benim burdan çıkaracagım sonuç:Kenan harbi efsane oldu bile ozaman

bu işler kolay işler değil. bakıyorum millet iyice sallamış kenan a ...yabancılar bu işler için akademiler ,yarışçı ,rallici yetiştiren kulüpler kuruyolar ,milyonlarca euroluk sponsorluk sağlıyolar da çıkarıyolar piyasaya pilotları.bizim 100 lük çin malı motorlara binen türkiş kovboylar da gelip forumlarda sallıyolar böyle.bu şekilde düşünen bizlere kenan çok bile...:farao:

parası olmuyan takımlarda yarışan nice efsane yarışçı vardır onlar mızmızlanmadılar ama onlarında kaza yapma hakkı yoktu onlar kariyerleri için piste çıkıp ölümüne savaş verip efsane oldular bunlardan biride Dale Earnhardt tır ve gene pistte can verdiler.Kenan ilkönce takımlara bok atıcagına nasıl maximumu veririm onu düşünsün herşey insanın önüne altın kase ile gelmiyor.Efsane olmak nedir öğrenmeli

Dostum sende bayağı bir boktan yazı yazmışsın...

Kenan bir efsanedir , iki abisini de bu yolda kaybetmek ve devam etmek! senin saydığın tırıvırı adamların işi değil...

Birde şu efsane dediğin şahısların bir geçmişini oku bak . nerelerden gelmişler ? kimlerden destek almışlar? arkalarında kimler varmış?

bu işler kolay işler değil. bakıyorum millet iyice sallamış kenan a ...yabancılar bu işler için akademiler ,yarışçı ,rallici yetiştiren kulüpler kuruyolar ,milyonlarca euroluk sponsorluk sağlıyolar da çıkarıyolar piyasaya pilotları.bizim 100 lük çin malı motorlara binen türkiş kovboylar da gelip forumlarda sallıyolar böyle.bu şekilde düşünen bizlere kenan çok bile...:farao:
Helal olsun tam içimden geçen şeyi yazdın. Buradaki insanlar şaka gibi. Adam vermiş veriştirmiş Kenan'a. Yok öyle olmazmış yok şunu yanlış yapmış. Sanırsın federasyon başkanı :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kenan kardeşime 2012 sezonunda başarılar diliyorum ,umuyorum kawasaki de güzel bir sezon geçirir ve yeniden özlediğimiz hızlı kalkışları geç firenajları klasık kenan sofuoğlu finişeri görürüz ,buna emınımki herşey yolunda gittiği sürece ve kenan a yürüyen sorunsuz bir makine verildiğinde neler yapabıleceğini bilenlerdenim ,
bazı arkadaşların yorumlarını okudum işte bu klasık yazışmalar kenan götü gittiya atıp tutmak serbest vurun abalaıya çok normal ,yazılanlar normal çünkü ntv sporda hamıt abbaoğlu denen zavllılın yarış yorumlarından sonra çok normal geldi dinleyenler nedemek istediğimi anlamıştır ,şimdilik bir ters bışsey demıyorum hele sezon bir başlasın kenan kardeşim cevap vercektır ,
kenan evsanemidir deyimine gelince bana göre kenan önce kardeşim sonrası bir bir sporcu muhteşem insan muhteşem bir yarışcı ve Türkiyede motosiklet sporuna olan katkısı ve emeği ,bilip bilmeden atıp tutan zavvılar kenan sofuoğlu sayesınde federasyonda neler değiştiğini kaç kışı biliyor kenan sofuoğlu nun katkısı bu camıada nedır bılen kaç kışı var ,düzenlemelerden haberi olan kaç kışı var eleştırıye gelınce atıp tutmakla olmuyor ,kenan almanya da merdıven altında yatarken soğuklarda zor şartlarda yamaha cup ta ikici senesinde şampiyon oldu ve imkansızlıklara rağmen ve şimdiki imkanlara bakın birde aradki farkı görün ,
Ayrıca sofuoğlu kardeşleri kimse bu güne kadar gecemedi ülkemizde ne rahmetli Bahattin i nede Sinan ı eski yarışcılar bilir boş motorlarla pistlerin tozunu dumana katardılar malesefki iki kardeşimizde kaybettik zamnsız ve yerini dolduran olmadı ,buda ülkemızın bir gerceği ,
moto2 ye gelınce kenan bır ay önce mısafırımdı uzun olmasada sohpet etme şansım oldu ordakı durumlardan olmayınca olmuyor bazen işler istediği gibi gitmemiş olabılır sağlık olsun ,
İki kez dünya şampiyonu olmuş kolay değil hala yapacak çok işi var bana kalırsa önce saygı duymasını öğrenmeliyiz iyi günde nasıl yanındaysan kötü gündede olmalıyız diye düşünüyorum ,
herkese 2012 sezonunun kazasız belasız geçmesi temennı edrım bütün motorcu arkadaşların kazasız belasız motosiklet üstünde bir ömür sevdılerıyle gecırmesını isterim .
saygılar .kenan saruhan

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------

parası olmuyan takımlarda yarışan nice efsane yarışçı vardır onlar mızmızlanmadılar ama onlarında kaza yapma hakkı yoktu onlar kariyerleri için piste çıkıp ölümüne savaş verip efsane oldular bunlardan biride Dale Earnhardt tır ve gene pistte can verdiler.Kenan ilkönce takımlara bok atıcagına nasıl maximumu veririm onu düşünsün herşey insanın önüne altın kase ile gelmiyor.Efsane olmak nedir öğrenmeli

motorcu arkadaş ben senin için imkan ayarlayacağım hadi piste çık yarışlara gir efsane ol alkışlayalım,kenan 2000 binli yılarda savaş veriken sen biliyormuydun Almanya dayken 2010 ılındaki yarışları tekrar izle nette var efsane görmek istiyorsan

Ben Kenan Sofuoğlunu karalamak istemem ama Düşük sınıfların adamıymış demekki Yükseklerden uçamıyor moto2 de yapamıyordu bes belli idi MOTO gp yi sevmiyorum demişti Ya kenan sen sevsende seni bu performansla almaz lar oraya Bu arada bakın Genel olarak kategorideki Motorlar arasındaki en fazla hız farkı 10 kmh dır yani motosiklet le bi alakası fazla yok Kawasaki ilede iş değişmez Kendine inancı lazım insanın moto2 de bikazanma inancı yoktu demekki kaldıkı moto gp şimdi bana kıza bilirsiniz ama doruları yazdım ben buraya yoksa boşuna Dünya Supersport geçmezdi

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu arada bakın Genel olarak kategorideki Motorlar arasındaki en fazla hız farkı 10 kmh dır yani motosiklet le bi alakası fazla yok

Matematik guzel bir bilim.:)
Bak simdi o begenmedigin hiz farki olan 10 km/h var ya!
Hah iste o hiz farki bir yarista nelere yol açar biliyormusun?
Ben sana söyleyeyim.
Bir yaris pisti uç asagi bes yukari 4km civarindadir.
Yarislar da uç asagi bes yukari 20 tur uzerinden yapilir.
Ve 4 kmlik bir pistte 20 turluk, bir yaris yarim saat civarinda sonlanir.
Eger senin motosikletin digerlerinden 10km/h daha yavassa,yarim saatlik yarista 5km/h fark yiyeceksin demektir.
Pistimizin uzunlugu 4 km olduguna gore bu yaklasik bir buçuk tur fark yemen demek oluyorki, sag olsun Kenan bize bu rezilligi hiç yasatmadi.:cherry:

Tabi ben bunu rakamlari kuçumsemenin sonuçlarini idrak etmen için yazdim.
Yoksa bu hiz farki meselesi çok da uzerinde konusulacak bir sey degil.
Yanlis yerden girmis olursun.:wiinkk:

coq!!!!! cok biliyosan git sen yarış madem öyle... sana matematiği öğreten hacanın ben tmm mı bana gelmiş 4 km sürekli virajlı yoldan bahsediyor hangi motosiklet yarış pistlerinde max hıza ulaşıyor da sen burada bunu yazma cesaretini göstere bilidin hayret ediyorum ve matematiği iyi olan kardeşim benim moto yarışlarında önemli olan hız değil performanstır yani sürücünün rahatlığı ilk kalkış hızı ,vitesler arasındaki güç farkı fren sistemi ,motosikletin ağırlık denge sistemi gibi şimdi sana tekrar soruyorum max hızla giden bi motosiklet viraja girebilirmi _?? giremez virajalr haricindeki yollarında kısalığını göz önünde bulundurusakk hımm demekki 10 km hız farkı önemli değilmişşşş kapişş

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
coq!!!!! cok biliyosan git sen yarış madem öyle... sana matematiği öğreten hacanın ben tmm mı bana gelmiş 4 km sürekli virajlı yoldan bahsediyor hangi motosiklet yarış pistlerinde max hıza ulaşıyor da sen burada bunu yazma cesaretini göstere bilidin hayret ediyorum ve matematiği iyi olan kardeşim benim moto yarışlarında önemli olan hız değil performanstır yani sürücünün rahatlığı ilk kalkış hızı ,vitesler arasındaki güç farkı fren sistemi ,motosikletin ağırlık denge sistemi gibi şimdi sana tekrar soruyorum max hızla giden bi motosiklet viraja girebilirmi _?? giremez virajalr haricindeki yollarında kısalığını göz önünde bulundurusakk hımm demekki 10 km hız farkı önemli değilmişşşş kapişş
Yaklasik 20 yildir yarisiyorum zaten.
Sen?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben Kenan Sofuoğlunu karalamak istemem ama Düşük sınıfların adamıymış demekki Yükseklerden uçamıyor moto2 de yapamıyordu bes belli idi MOTO gp yi sevmiyorum demişti Ya kenan sen sevsende seni bu performansla almaz lar oraya Bu arada bakın Genel olarak kategorideki Motorlar arasındaki en fazla hız farkı 10 kmh dır yani motosiklet le bi alakası fazla yok Kawasaki ilede iş değişmez Kendine inancı lazım insanın moto2 de bikazanma inancı yoktu demekki kaldıkı moto gp şimdi bana kıza bilirsiniz ama doruları yazdım ben buraya yoksa boşuna Dünya Supersport geçmezdi
Eren sen kenan sofuoğlu nu karalayamassın zaten düşük sınıf derken sen o sınıfı hayal bide edemssin yükseklerdende uçmasına gerek yok(süpersport ta iki Dünya şampiyonluğu olan bir yarışcı)motogp ve motogp2 varsın olmasın dert değil bize gör bugüne kadar yaptıkları küçümsenemez bir başarı neyse belliki sen bu işten bir cacık anlamıyorsun ,yada bu işerin içinde değilsindir fırastın olursa Antalya ya gel ben sana anlatırım ,
eleştırıken kelimeleri secerek kulanırsan güzel olur mesela düşük sınıfların adamıyım derken hakaret aşalama olur ,buda pek yakışık olmaz hani yazarken dikat etmek gerek ,ben uayarayımda gerisini sen düşün

Eren kardeş sen hiç gercek bir motosiklet e bindinmi hani 250cc üstü falan sen bin bence :) 20 yıldır motosiklet binerim haddimide bilirim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar