kenanın kazanmasını kim istemiyor? Facebook sayfasındaki yazı çok mantıksız gibi. Teknik ekibi lastiği delip veya cizip hasar veripmi yarışa soktu demek istiyor?
Hasarlı lastik son 3 tura kadar dayanabilirmi... Tuhaf bi iddia Kenanın resmi facebook sayfasındaki
Büyük şanssızlık , gerçekten üzüldüm. Amaaaaa.
Açık açık kendisine sabotaj yapıldığını söylüyor. İngilizce yorumunda " söylenecek çok şey var ama burada söyleyemem" demiş. Kim seni neden sabote etsin Allahaşkına. Bu adam iyice paranoyak oldu. Liderin lastiği patlamazmış, son sıralardakilerin patlarmış. Liderken patlarsa bu sabotaja işaretmiş. Herkesin lastiği patlar kardeşim; kimisi imalat hatasıdır, pist hatasıdır , lastiği yanlış kullanmaktır veya sadece şanssızlıktır. Kabullenmek de erdemdir. Başına her geleni "BAĞZI" dış mihraklara bağlamak gülünç olur.
Pirelli'nin pist yarışlarında gerçekten kötü bir karnesi var. 3-4 sene önce yine aynı pistte lastikleri 1 sene Avustralya'da konteynerde sakladıkları için 4-5 pilotun lastikleri aynı şekilde patlamıştı yarışta. Formula 1'de son 3 senedir 19-20 pistin en az bir tanesinde, birden fazla arabada fiyasko denilebilecek cinsten lastik infilak etmesi hadiseleri yaşandı. Ben Pirelli'nin tasarım, üretim ve kalite kontrol süreçlerinin bir Bridgestone veya Michelin kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Ha onlarda hiç mi hata olmuyor, oluyordur muhakkak, ama pirelli kadar saçmalamıyorlar.
Ben bunu Kenan dikkat çekmek, yandaşları iyicene yamacına toplamak için yapıyor diye düşünüyorum, ama ufak bi ihtimal haklı da olabilir
Bi de Kenan bariyere yüzünü ve göğsünü vurunca çok korktum. Çok sert çarptı çünkü. Sanırım vurduğu kısımda pilotlar çarparsa diye tek katlık yumuşak bir katman vardı lastik bariyerinin üstünde, onun sayesinde yırttı biraz da. 2010 senesinde benzer bir kazada Chris Vermeulen dizinden yaralanmıştı ve bir daha da yarışacak kadar düzelmedi o diz, adamın kariyeri bitti.
Son düzenleme: