Kenan Sofuoğlu pisti kapatıldı

Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde kendi adını taşıyan antrenman ve yarış pistinin Türkiye Motosiklet Federasyonu ile olan sözleşmesinin bitmesinden ve masrafların ağır olmasından dolayı kapatıldığını duyurdu.

İki kez Dünya Supersport Şampiyonluğu'nu kazanan Kenan Sofuoğlu, antrenman ve motosiklet yarışlarının yapıldığı kendi adını taşıyan pistin kapatılmasıyla ilgili Facebook'taki sayfasında şunları yazdı:

"Akyazı'daki Kenan Sofuoğlu Yarış Pisti Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile olan anlaşması bitmesinden dolayı ve pistin giderlerinin fazla olması sebebiyle kapatılmıştır. Sadece Türkiye Şampiyonası yarışları için açılacaktır. Antrenman yapmak isteyen sporcu kardeşlerimiz Uşak Belediyesi'nin yaptırdığı pisti değerlendirebilirler."

Masraflarının ağır olması nedeniyle kapatılan yarış pisti 2012 yılında açılmıştı. Akyazı- Kuzuluk Yolu üzerinde 6 ayda yapımı tamamlanan 1300 metrelik pistte, çeşitli parkurlar ve antrenman yolları bulunuyordu.

Kaynak: DHA

Ekli dosyalar

• kenan-sofuoglu-pisti-kapatildi.jpg
    kenan-sofuoglu-pisti-kapatildi.jpg
    66.9 KB · Görüntüleme: 19,023
Pistin kapatılmasına üzüldüm, demek belediye yapımında reklam için gösterdiği çabayı bakımında göstermemiş.

Ayrıca; "İki kez Dünya Supersport Şampiyonluğu'nu kazanan Kenan Sofuoğlu,..." ::shhh::

istanbul park federasyondan cıktı intecity park oldu... intercity park ta da sbk yarısında ki kavgadan dolayı federasyonla kopruler yakıldı.... kenan ın pisti maliyet gerekcesi ile kapatıldı... stunt takımı kurulurken adını simdi hatırlamadıgım degerli bir stunt cı ile ters dusuldu.... sanki bi seyler yanlıs yapılıo ya da yanlıs insanlar yonetimde ya da yanlıs bi zihniyet yonetimde gibi geliyor bana... pist acarken kar etmek gibi bi dusunce olabilr mi bilmiyorum ki bence olmaması gerekir... ozellikle de bi devlet kurumunun kar getirmezse kapatırım gibi bi dusunce si olmamalı...

ben madalyonun bu yuzunu gorebiliyorum... olayın baska bi tarafı varsa ve aydınlatmak isteyen arkadaslar olursa ogrenmek isterim.

saygılar

uşak belediyesinin yerinde olsam açık olan piste kenanın adını veririm sakarya belediyesinin yaptığı ayıbı örterim

Nasihat verirken "enerjinizi pistlerde atın,trafikte gazlamayın" demeyi biliyorlar ama iş pisti ayakta tutmak olunca hepsi gö.ünü dönüyor. TMF zaten Allaha emanet,sanki zamaninda biri TMFye çok fena beddua etmiş gibi..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşe bak...
Yazsan bir türlü , yazmasan bir türlü. :pr:

büyük degerlere ne yazıkki sahip cıkılmıyor.

isimleri dünyada bir cok spor etkinligine sponsor olan büyük firmalar ve onların sevgili yöneticileri. ne olur yani şampiyonlar ligine sponsor olma hesabı yapacagınıza o maliyetin binde birine büyük degerimiz kenan kardeşimize destek olsanız.

ulan bir pistin bakımı ne kadar ağır olabilir ki ayıp ya, yazıklar olsun belediyesine de devletinede, ulan oraya iki motorsever gelip, iki antrenman yapsa sevabına günah olur dimi, ben bu ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum açıkçası.

işin içinde başka bişi vardır sözleşme bittiyse neden yenilenmiyor bakım maliyeti masrafları ne kadar yüksek olabilir

Türk sporcularımızın gelişmesini istemeyen yabancı federasyonların ekmeğine yağ sürülmüş. Adımızı dünya sporları başarıları ile değil kavgacı millet olarak duysunlar istiyorlar. Belediye başkanı utanmıyormusun sen bu durumdan?

Abi koskoca kenan sofuoglu. Türkiyenin adını bayrağını dünyaya kaç defa göstermiş adam. Böylesine gençler için bu işte ilerlemek isteyen birsürü yaşına gelmiş ve gelecek olan insanlar için yararlı birşeyi. Devletin desteklememesi türkiyede önem verilmemesi ne acı. . Sonra millet gidiyo sokaklarda gazlıyo kapışıyo ölüm haberlerini izliyoruz. Yazık abi tutkumuzu hızımızı atmak için illah gece e5'demi gazlıyalım sonra sarhoş bi taksici önümüze kırıp hayattan koparsın bizi .

abi siz TMF yönetiminden ne bekliyorsunuz ki? şu 1 yıl içinde olan olaylara bir bakın, yanlış içinde yanlış, hiç mi doğru bir hamle olmaz..

Moderatör
Siyasi bir karar olmalı. Alp'im Tunayımın dediği gibi zamanlama manidar bence de. Seçim çalışmalarına harcanacak paranın trilyon lirada biri bile değildir o pistin gideri.

Başkan başkan değil egolarının kurbanı yönetim yönetim değil ona gider buna gider. Asli görevinden başka her şeyle ilgilenen bu adamların yönettiği iştende ancak bu kadar hayır gelir. Zamanında toz kondurmayanlar da oturup koysunlar şapkalarını önüne bi düşünsünler.

Resim taşımakla olmuyomuş demek ki! daha fazla yalakalık gerek!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar