Kenan Sofuoğlu' nun Red Bull' la gelen yeni grafiği

kenansofuogluredbullyenbp7.jpg

Kenan Sofuoğlu' nun Red Bull' la gelen yeni grafiği

Kenan Sofuoğlu Red Bull'un boğasıyla renklenen yeni kaskını ilk kez Assen'de taktı

Kenan Sofuoğlu'nun 2007 Dünya Supersport şampiyonu olmasının ardından, Shoei hiç vakit kaybetmeden Sofuoğlu Replica'yı satışa sunmuştu.

Red Bull Türkiye sponsorluğuyla beraber yeni bir grafik tasarımı üzerinde çalışıldığının haberlerini alıyorduk. Yeni tasarım Assen'deki yarıştan önce son halini aldı ve Kenan yeni kaskını ilk kez Hollanda yarışında taktı.

Kasktaki en önemli değişiklik olarak her iki taraftaki "Red Bull Boğası" ve logolar dikkat çekiyor. Yarışçının doğduğu şehri simgeleyen; aynı zamanda da yarış numarası olan "54" rakamı çeneden kaskın üst tarafına alınmış. Kenan'ın kendisine örnek aldığını her fırsatta dile getirdiği Fatih Sultan Mehmet'in portresi de kaskın arka bölümden tepe kısmına taşınmış. Hannspree yeşili üç hilale ise dokunulmamış. Umarız yeni kaskı yarışçımıza uğur getirsin...

06.05.2008

kenansofuogluredbullyenkc3.jpg
kenansofuogluredbullyenkn3.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kenan'ın kendisine örnek aldığını her fırsatta dile getirdiği Fatih Sultan Mehmet'in portresi de kaskın arka bölümden tepe kısmına taşınmış

tarihini bilen ve saygı duyan bi insanın başarısız olması imkansız zaten

tasarım gayet guzel olmuş

kenana tekrardan başarılar diliyorum:cat:

çok güzel bir model olmuş. kenan her zaman için türkiyenin ismini duyurmada örnek bir sporcu. kendisine başarılar diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kenan kardeşim ne yapsa yakışır herşeyden önce kask muhteşem olmuş
ayrıca kenan kardeşimiz herzaman başarıyı hak eden insanlarda
örnek aldığı (Fatih Sultan Mehmet ) tarihini geçmişini unutmayan insan hep başarılı olacağına inanıyorum
inşallah bu sene alışma tecrube senesi olur seneye tam güçüyle bütün yarışları alır
kask a bititim ayrıca
kenan saruhan

redbull yazısından daha çok f.s.m resimi daha çok hoşuma gitti. Türkiye'yi temsil etmenin en iyi yönlerinden biri :cat:

Paylaşım için sağol. Kask yakışıklı olmuş. Bu yıl'ki alışma sürecini inşallah en iyi tecrübe ile bitirir ve seneye SüperSport taki gibi bir başarı elde eder inşallah.

Vallahi önceki 10 numaraydı!
Bu ise karman çorman bişi olmuş! (Bence tabii)

Fatih sultan mehmet desenler iyide, Diğer yazılarla yamalı bohça torbasına benzemiş. Biraz daha sade olsaydı daha güzel olurdu.

Maalesef para kazandıran yerler bohça torbası tarafı.En azından maneviyatı hissettiriyor kask.

Forumdan Uzaklaştırıldı
On Numara Olmuş Türkiyenin Gurur Kaynağı

bence bu kask daha güzel olmuş

eski kask çok sadeydi (zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki)

Forumdan Uzaklaştırıldı
eeee artık kenan eski kaskını bana verir ..:p

dimi la bak bahattin abime söylerim haa..:p

valla kusura bakmayın, benim şahsi düşüncem..

ama kask rezil olmuş..

çingene çadırı gibi.. her renkten her desenden her çeşit kumaştan yama var sanki üzerinde..

asfalt meleği yanlış yazmışsın kusura bakma kazak çadırına benzemiş önceki rengi daha güzeldi:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar