Kenan Sofuoğlu’nun hayatını konu alan “54” filminin tanıtım videosu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yarıştığı Supersport klasmanında 3 kez Dünya Şampiyonu olan Red Bull Sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun hayatını konu alan “54” filminin galası 17 Nisan’da Cinemaximum İstinyePark’ta yapıldı. Spor dünyasının önde gelen isimlerinin de katılacağı gecede, davetliler için 19:45’te ve 20:30’da iki gösterim düzenlendi. “54” filmi galanın ardından televizyonlardan bütün sporseverlerle buluştu. Motorsporlarının yeni yeni gelişmeye başladığı yıllarda azimle mücadele eden ve bir sürü zorluğu geride bırakarak dünya şampiyonluklarına koşan Sofuoğlu’nun hayatı gençlere ilham verecek.

Film uzun versiyonunun yakın bir tarihte NTV'de yayınlanacağı Kenan Sofuoğlu tarafından duyuruldu.

[dm]xz38i2[/dm]

Ekli dosyalar

• kenan-sofuoglu-54-movie.jpg
    kenan-sofuoglu-54-movie.jpg
    45.9 KB · Görüntüleme: 6,490
Motosikleti
BWS 100
heyecanla bekliyoruz. başarılar be Kenan abi.

Filmin tamamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok güzel bir yapım olacak gibi.:thumleft:

Bizzat örjinalini alıp full + full hd li tv de izlyecem okadar full olmalı ki full koruma giymiş gibi hissetmeliyim :flower:

izlerken gözlerim doldu şerefsizim!!! Aferim lan redbull!! Monster içmeye devam ama redbull a gene de aferim :)

evet abilerinin ikisinide yanlış hatırlamıyorsam motor kazasında yarışlarda kaybetti

tüylerim diken diken oldu full versiyonunu izlemek için can atıyorum bu bir gurur böyle bir türk motorcu ile tanışmak için herşey yapılır

Çok başarılı
"Kaderimde Şampiyon olmak vardı.. Ben, Kazanmayı Seçtim"

Bahattin ve Sinan'a senin gibi bi kardeş yakışır senin Allah'ına kurban. Allah yar ve yardımcın olsun

Kaderimde yarışmak vardı, Ben kazanmayı seçtim olmasın :queen:

beklediğimden çok daha iyi olmuş..kenana, dünya şampiyonumuza yakışır bir belgesel olacak gibi

ben kenan sofuoğlu,
kaderimde yarişmak vardı ben şampiyon olmayı seçtim......

+1
çok güzel ve etkileyici bir metin,teşekkurler buna emek verenlere

Kocaeli İl Temsilcisi
hele şükür beeee ,,, güzel şeyler görüyoruz ! göğsümüz kabarıyor gururlanıyoruz işte bu sadece pistlerde değil vizyondada bir şeyler yapılıyor olması çok güzel sabırsızlıkla bekliyorum. gururumuzssun kenan sofuoğlu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kenan sofuoğlunun yarışlarını izleyebileceğimiz link verebilecek var mı?

kenan sofuoğlu oturup düz bir şekilde hayatını anlatsa gene izlenir bu film :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar