Kenan Sofuoglu Imola'da 1. oldu.

Kenan Sofuoglu biraz once tamamlanan wss'nin imola ayagında yarışı 1. sırada tamalayarak bayragımızı dalgalandırdı.

hey yavrum hey. yürü be koçum :cherry:

tekeri düz bassın umarım başarılarının devamı gelir :cat:

Kenan Sofuoglu biraz once tamamlanan wss'nin imola ayagında yarışı 1. sırada tamalayarak bayragımızı dalgalandırdı.

hey yavrum hey. yürü be koçum :cherry:

Allah yolunu acıuk etsin...
Helal olsun ona verilen tum emekler..:rendeer:

Bu arada senide ozledim Hakkı insallah bir fısratını bulup goruselim :wiinkk:

ofc

Gurur ile takip ediyoruz . Helal Olsun gerçektende ...

vay be ne güzel bir haber ama bizim Türk medyasından bir tık yok hala:pr:
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler :)

Başarılarının devamını dileriz :D
ben 1000cc yi yakaladım fabrizio 1. oldu ducatisiyle.

boy

Cal Crutchlow düşmeseydi biraz zor birinci olurdu gibime geliyor ama yine de yarış durdurulmadan önceki seansta çok iyi bir performans sergiledi. Hele start çıkışı süperdi, ok gibi fırladı. Crutchlow bugün bariz en hızlı yarışçıydı, ilk seansta arayı kapaması ve ilk sıraya oturması müthişti.

@CBR700F
Başarılarının devamını dileriz :D
ben 1000cc yi yakaladım fabrizio 1. oldu ducatisiyle.
Fabrizio birinci olmadı, sadece Superpole'u kazandı. İlk yarışta Fabrizio üçüncü oldu, birinci Haga oldu. Ama sanıyorum ikinci arışta Fabrizio birinci olmuş.

eurosport sayesinde yarışları izleyebiliyoruz.
2.sıradan Start alan Kenan cok guzel bir çıkışla ilk viraja onde girdi ve uzun sure yarısı onde goturdu. hemen arkasında Joan Lascorz yakın takipte idi bir virajda yaptıgı atakla one gecti ancak viraj cıkısı acılmasıyla Kenandan cevap geldi liderliği bırakmadı. arkalarında ise bu sezonun flash ismi Cal Crutchlow farkı kapatıp zorlamaya başladı.
Lascorz ve Crutchlowun zorlamaları yarısın bitişine 9 tur kala her ikisinin birden Kenanı geçmeleriyle bizi üzerken hemen akabinde Lascorzun motorunun iflas edip yola yağ bırakması sonucunda kırmızı bayrakla yarış durduruldu, statuye gore durdurulmadan onceki turun sırlamasına bakılarak yaklasık 30 - 45 dakika sonra tekrar başladı.
2.startta Kenan ilk sıradan gen guzel bir kalkışla ilk viraja onde girdi bu seferde Kenan gibi Çok güzel bir kalkış yapan Eugene Laverty Kenanın onune gecti, Kenan takibe devam edip buldugu ilk fırsatta Laverty i geçti. Arkadan gelen Crutchlow güçlü motoru ve güzel stiliyle hem Lavertyi Hemde Kenanı gecmeyi yaklasık 4 tur kala başardı ve arayı açmaya başlamıstıki 3 tur kala moturun hakimiyetini kaybedip kendini toprakta buldu (sanırım Dualarımız kabul oldu :) ) bu arada Kenan arkasındaki Laverty ile farkı yaklasık 6 saniyeye çıkarmıstı kalan turları rahat tempoyla Bitiren Kenan Tek Tekerle Damalı bayrağı gordu. Ayyıldızlı Bayrağımızla attıgı Şeref turunu Cok keyifle izledik, Keşke Milli marşımızı ve Kürsüyüde gorebilseydik cok daha mutlu olacaktık (malesef eurosport supersport yarıslarında kursuyu yayınlama vakti bulamıyor ancak bunada şükür Diyoruz). Tebrikler Kenan Başarıların devamını diliyoruz....

spikerin yanına hamit abbasoglundan başka bir adam bulsalarmış keşke. malum şahıs sokak agzı üslubunda yarış anlatıyordu. hiç begenmedim, çok kabaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar