Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu İlk Türk...

Azim,hırs,inanç,kendine güven ve sonucu şampiyonluk.Helal heşmehrim.Bırak süperstoku felan biz seni motogp'de görmek istiyoruz.Evet buda büyük başarı tabiki yola devaaam(Akp gibi oldu:) ) Tebrikler.

hırs,cesaret,zamanlama,teknik...(G.O.R.A)

işte birleşimi...Kenan başarılarının devamını diliyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ormanda bu topic için 25 güncelleme gücünde derler.:)

kenan2007.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kenan Türkiye ye döndü.......

Shot at 2007-08-07

Shot at 2007-08-07

Shot at 2007-08-07

Shot at 2007-08-07

Shot at 2007-08-07

Not: fotograflar Anadolu Ajansı ndan alıntıdır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biz motor tutkunlarını dünyada eniyi şekilde temsil ettiği için kenen sofuoğluna çok teşekkürler.başarılarının devamını temnni ederim.

::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Alkışlamaktan başka ne yapılabilirki helal sana

Allah başarılarının devamını nasip etsin valla kendim olsa bu kadar sevinmem.

Helan olsun sana Kenan sofuoglu türkün gücünü gösterdin tüylerımızı dıken dıken yaptın gururumuzsun :)

Şampanya patlatmıyormuş,inançlarına aykırıymış.Sana iç diyen yok ki.Ülkemizi nasıl temsil ettiği ortada.

Valla vıdeoyu ızlerken ıcım bı tuhaf oldu cok mutlu oldum ya hele sukur soyle buyuk yarıslarda turklerıde gormeye basladık artık motogp ve F1 da da gormek ıstıyoruz pilotlarımızı.

Süper Moderatör (BBRR)
Yarışı seyredemedim. İide olmuş seyretsem kesin ağlardım. Bir TÜRK geci elde bayrağımız pisti turluyo hemde sezon şampiyonu olarak . Allahıma şükürler olsun bugünleride gördük.. daha ne güzel günler olacak.. daha ne kenanlar çıkacak..

hakkatende öyle ailesi ve bizler ne kadar onunla gurur duysak azdır öyle büyük bi zaferki bu anlatılamaz. Kenan çok yaşa emi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar