Kenan Sofuoğlu Donington'da Birinci

Az önce biten yarışta Kenan, birkaç kez geçilmesine karşın tüm turları lider olarak tamamladı ve podyuma birinci olarak çıktı.

Motorundaki sorunlara rağmen birincilikle tamamladı yarışı...helal olsun...
başarılarının devamını bekliyoruz...

birinciliğini kutlarım ama durduğu zaman yanında beliren yeşil bayrağı anlayamadım.

Evet o konu gerçekten üzücü. :pale: Belirtecektim ancak bir şey demedim. Neyse yine de yorum yapmayacağım, şimdi sayfalarca tartışma çıkacak.

Evet kaskının arkasında da benzer çizimler var, ayrıca podyumda şampanya patlatmıyor nedense.Neyse kendi tercihi karışmayız.En azından zafer turunda o yeşil bayrağı değil kırmızı beyaz bayrağı aldı motoruna.Bize çok koymasa da el oğlu çok dikkat eder böyle şeylere.

Ne olursa olsun inanılmaz heyecanlı bir yarış seyrettirdi bizlere.Şampiyondaki puan farkını da bir hayli açtı.Şampiyonluk yolu açık, inşallah sakatlık falan yaşamaz.

Yarış süperdi ona diyecek yok. Kaza yapan ve ambulansa alınan 2 motorcudan haber var mı? Üzüldüm ya onlar için :pale:

son 10 turda yakaladım ,izlediğim son 3 tur sa gerçekten mükemmeldi harika yarıştı gerçekten arkasındaki 2 yarışçıyıda çok güzel kapattı ve okadar stress altında hata yapmması gerçekten güzeldi.Tebrikler kenana

son donemde izledigim en guzel yarislardan biri idi. gercekten son turlar acayip heyecanli idi.. sofuoglu'na da tebrikler, kendine guveni ile olsun azmi ile olsun gercekten inanilmaz bir yaris cikardi.

insallah devami gelir.. insallah daha buyuk basarilara imza atar.. insallah memleketimde de ilgi buyur motorsporlarina..

Shakulin

Ülkemiz için iyi bir sonuç umarım bu birincilikler yabancı yarış ekiplerinin pilot için türkiye'ye de bir bakması gerektiğini düşündürür. Kutluyorum kendisini....
(tam anlamadım ama bayrak olayı dışında)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar