Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adam 6 parağrafın (iki cümlesi hariç) tamamında bu spora nereden başladığını neler başardığını ve genç nesillere nasıl yardımcı olacağını anlatıyor tam 6 parağraf 16 satır . Adam milletimizin adını yüceltmiş dünyanın birçok yerinde bayrağımızı göndere çektirmiş bu güne kadar bu millet içinden çıkıpta kimsenin yapamadığını yapmış . Minnet ve şükranlarımızı sunacağımız yerde bilumum kominist ateist eski tüfek solcu, hasedinden kininden nefretinden,utanmadan sıkılmadan çemkiriyor. 6 parağraf 16 satır yazı dan siz mağdur edebiyatınımı anladınız . Tüküreyim sizin anlayışınıza . Ha adam muhafazakar olmasaydıda sizin gibi kominist olsaydı isterse dünya yedincisi olsun her sene yere göğe sığdıramazdınız değilmi . UTANIN UTANIN BU ADAM MİLLİ GURURUMUZDUR. Bari milli meselede 'izim' lerinizi bir kenara bırakın.
(Ha bu arada kardeşim milli sporcudur . Kardeşim milli takımla yurt dışına maça giderken çok defa masraflarını ben karşıladım. Bunlar hep bu hükümetten önceki devirlerde yaşandı .)
Katiliyorum. Haklisin. Aynisini Fazil Say icin de soyleyebiliyorsan hic sorun yok.
Son düzenleme: