Adam 6 parağrafın (iki cümlesi hariç) tamamında bu spora nereden başladığını neler başardığını ve genç nesillere nasıl yardımcı olacağını anlatıyor tam 6 parağraf 16 satır . Adam milletimizin adını yüceltmiş dünyanın birçok yerinde bayrağımızı göndere çektirmiş bu güne kadar bu millet içinden çıkıpta kimsenin yapamadığını yapmış . Minnet ve şükranlarımızı sunacağımız yerde bilumum kominist ateist eski tüfek solcu, hasedinden kininden nefretinden,utanmadan sıkılmadan çemkiriyor. 6 parağraf 16 satır yazı dan siz mağdur edebiyatınımı anladınız . Tüküreyim sizin anlayışınıza . Ha adam muhafazakar olmasaydıda sizin gibi kominist olsaydı isterse dünya yedincisi olsun her sene yere göğe sığdıramazdınız değilmi . UTANIN UTANIN BU ADAM MİLLİ GURURUMUZDUR. Bari milli meselede 'izim' lerinizi bir kenara bırakın.
(Ha bu arada kardeşim milli sporcudur . Kardeşim milli takımla yurt dışına maça giderken çok defa masraflarını ben karşıladım. Bunlar hep bu hükümetten önceki devirlerde yaşandı .)
(Ha bu arada kardeşim milli sporcudur . Kardeşim milli takımla yurt dışına maça giderken çok defa masraflarını ben karşıladım. Bunlar hep bu hükümetten önceki devirlerde yaşandı .)
Son düzenleme: