Kenan Sofuoğlu: Annem 'bu kızı kaçırma' dedi

İnsanlıktan soğutuyorsunuz beni. Size ne arkadaş Kenan'ın pipisinden? Mahalle karıları gibi dedikodu yapıyorsunuz.

imamlarda motosiklet kullanır birinci olur.Yada sonradan imam olunur.Bana ne kimle ne yaptıysa yattımı hopladımı zıpladımı.Kenan bence kendine müslüman işine geldiği gibi.Anası bu kızı kaçırma demiş.Doğru söylemiş kaçırıpta ne yapacak elin kızını.Gitsin kendine Bir kezban bulsun ağzı var dili yok,yemeğini yapan bulaşığını yıkayan çamaşırını yıkayan.Bu kız bunda fazla durmaz çocuklarının anası olacak ve o düğünde oynayacak ''Gelin'' tipi yok...İmam Hakan Şükürde Böyle evlenmiş ayrılmıştı.
http://gundem.milliyet.com.tr/motos...em/gundemdetay/27.05.2011/1395493/default.htm

valla kisiye gore degisen durumlar bunlar.ben de esimle evlenirken butun akraba-i talukat ve tanidigim herkes salakmisin oglum sen ne yapcan gavurla evlenipte dil bilmez kultur bilmez kafasina gore hareket eder basina bela olur demislerdi ..allah nazardan saklasin 4 seneyi bitirdik cocugumuzda var analik da yapiyor cocuguma hanimlikta yapiyor bana...allah razi olsun sevdigi kullarindan eylesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar