- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulan Kenan sırf gezicilere giydirdiğin için seni desteklemiyorum.
Sen bari yapma yahu!Ulan Kenan sırf gezicilere giydirdiğin için seni desteklemiyorum.
Surada Deniz hariç akli basinda bir tane yorum yazilmamis.
İşte senin gibi kuyu kazıcılar olduktan sonra dışarıda bizi neden sevsinler....Kenan Technomag-CIP takımında yarışırken Takımın teknik şefi Gil Biggot bana(internetten) Kenan gibi bir yeteneğin neden Türkiye'de destek görmediğini sormuştu...
Ben de kendisine Kenan'ın dindar bir adam olduğunu, Türkiye'de dindar insanların pek sevilmediğini söylemiştim.
Kenan şampiyon olduğu sene Osmanlı sarığı giyince yine aynı kesim yerden yere vurmuştu kendisini.
Kenan şöyleymiş böyleymiş geçelim bunları, hepsi hikaye.
Zamanında Jason tahincioğlu gibi sıfır yetenek bir adamın adı sanı duyulmadık şampiyonalardaki yarışlarının tv lerde günlerce gösterildiği bir ülkede Kenan Sofuoğlu gibi 3 kez dünya şampiyonu olmuş adam yerden yere vuruluyor...
Kendinizi de yırtsanız Kenan sizi zerre kadar takmıyor, takmayacakta.
Hemen belirteyim AKPli değilim Tayyib'i zerre kadar sevmem.
dinden bu kadar ekmek yenilen bir ülkede mi dindar insanlar pek sevilmiyormuş??? tam tersi olduğunu Kenan anladı ki elinde tespih başında takke ağzında başbakan dolanmaya başladıKenan Technomag-CIP takımında yarışırken Takımın teknik şefi Gil Biggot bana(internetten) Kenan gibi bir yeteneğin neden Türkiye'de destek görmediğini sormuştu...
Ben de kendisine Kenan'ın dindar bir adam olduğunu, Türkiye'de dindar insanların pek sevilmediğini söylemiştim.
Kenan Technomag-CIP takımında yarışırken Takımın teknik şefi Gil Biggot bana(internetten) Kenan gibi bir yeteneğin neden Türkiye'de destek görmediğini sormuştu...
Kenan şampiyon olduğu sene Osmanlı sarığı giyince yine aynı kesim yerden yere vurmuştu kendisini.
Kenan şöyleymiş böyleymiş geçelim bunları, hepsi hikaye.
İşte senin gibi kuyu kazıcılar olduktan sonra dışarıda bizi neden sevsinler....
Kenan ı dindar olduğu için değil,
Siyasi idolojisini sporuna bulaştırdığı için sevmiyoruz...
dini sporuna bulaştırdığı için sevmiyoruz....
yoksa hıristiyanmış, müslümanmış , ateistmiş bize ne....
Kenan bizi takmıyormuş...
Çok ta Fi Fi....
Bizmi kaybederiz kenan mı.... :bounce:
Ayrıca merak ettim...
Kenana yakınlık derecen nedir?..
Akraba falan mı ?...:silent:
Dediklerimi anlamamışsın ki....Kendisine bunu söylediğimde çok şaşırdı. Nasıl yani Türkiye müslüman bir ülke değil mi diye sordu.
Kendisine müslüman dediği halde İslam'dan ve dindar insanlardan nefret eden birçok insan var dedim, adam anlamakta zorluk çekti haliyle
Bugüne kadar yabancı basında Kenan'ı dini inançları için eleştiren bir tane haber okumadım.
Şampanya kutlamasına katılmadığı için eleştiren duymadım. Hep Kenan'ın dindar bir insan olduğu için kutlamaya katılmıyor dendi.
Adamlara gavur diyoruz ama maalesef buradaki bazı "müslümanlar" adamlardan daha gavur![]()
Kendisine bunu söylediğimde çok şaşırdı. Nasıl yani Türkiye müslüman bir ülke değil mi diye sordu.
Kendisine müslüman dediği halde İslam'dan ve dindar insanlardan nefret eden birçok insan var dedim, adam anlamakta zorluk çekti haliyle
Bugüne kadar yabancı basında Kenan'ı dini inançları için eleştiren bir tane haber okumadım.
Şampanya kutlamasına katılmadığı için eleştiren duymadım. Hep Kenan'ın dindar bir insan olduğu için kutlamaya katılmıyor dendi.
Adamlara gavur diyoruz ama maalesef buradaki bazı "müslümanlar" adamlardan daha gavur![]()