Kenan Sofuoğlu 5. kez Dünya Şampiyonu!

Dünya Supersport Şampiyonası'nın İspanya'daki yarışında Kenan Sofuoğlu şampiyonluğunu garantiledi.

Cadiz kentinde yer alan 4 bin 423 metrelik Jerez Pisti'nde gerçekleştirilen yarışa pole pozisyonu başlayan sürücüler klasmanı lideri Kawasaki Puccetti takımından Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu Dünya Supersport Şampiyonu oldu.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda en yakın takipçisi Randy Krummenacher'in, sezonun İspanya'daki 11. ayağında yarış dışı kalmasıyla şampiyonluğunu ilan etti.

lxxYE5.jpg

Kenan Sofuoğlu, ödül töreninde 4 aylık oğlu Mahir'i kucağına alarak mutluluğunu paylaştı.

udoYj0.jpg

Ekli dosyalar

• kenan-sofuoglu-2016-supersport-sampiyonu-jerez.jpg
    kenan-sofuoglu-2016-supersport-sampiyonu-jerez.jpg
    81.2 KB · Görüntüleme: 23,358
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tebrikler ADAM.

Hala bu adama laf söyleyenler gelir şimdi.
Yiyosa motogp de yarışsın diye.

Peşin olarak cevap verelim o kadar sen sadece 1 defa tmf de yarış ve bu adamın ne kadar zor bir şey başardığını gör.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Helal olsun Kenan'a. :cat:

Tebrikler ve sonuna kadar helal olsun.
Ben MotoGP'cilerin Sofuoğlu'nu küçümsediğini sanmıyorum. Sonuçta Kenan'a helal olsun. Yaptığı iş kolay değil. MotoGP'ciler bence Kenan'ın MotoGP'de de başarılı olmasını istiyorlardır. Ben şahsen MotoGP'ye geçip başarılı olmasını isterim. Zira MotoGP de pist yarışı, Supersport da. Ve ister beğenin, ister beğenmeyin, ister reklam faktörüne bağlayın ama dünyanın gözünde MotoGP bu işin zirvesi.
Şimdi Kenan kros yarışlarında 5 kez dünya şampiyonu olsa kimse MotoGP'ye geçsin demez. Çünkü kategori farklı. Mesela ralli ve formula 1. Rallide şampiyon olan birine gel de Formula 1'de şampiyon ol denmez. Öte yandan Indycar şampiyonluğu da Formula 1 şampiyonluğuyla eş tutulmaz.
Bu işin zirvesi de MotoGP. Ben Kenan'ı MotoGP'de görmek isterim, burnu sürtülsün, ne kadar beceriksiz olduğunu dünya alem görsün diye değil. Orada da başarıı olacağına inandığım için görmek isterim. Buradaki başarısı göğsümüzü kabartıyor, oradaki başarısı daha da kabartır.

Tebrikler Kenan..harikasın..
ama sakın köprüde möprüde hız denemesi yapıp kutlama..pistte kutla.. :)
seni ve ekibini kutluyorum...
büyüksün...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------

ayrıca Kenan motogp de yarışsaydı bence hep ilk beş içinde yeralırdı..Harika bir yarışçı..onu oralarda göremediğimiz için üzgünüm bu konuda..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben pek yarışları tanımıyorum rossi ile ne zaman karşı gelicek sakaryalı adam ?

tabiki tebrik ederiz Kenanımızı ama Moto GP de kendisini ispatlamadığı sürece hep birşeyler eksik kalacak...Moto GP de olsun sonuncu olsun önemli değil...benim 10 yıldır cbf 150 ye binmem gibi birşey..ben mutluyum ama çevrem bana hep bozuk atıyor değiştir artık şu motoru diyor :) o misal...

Ben başarısından çok çocuğunu kucağına almasından mutluluk duydum. Bildiğiniz üzere geçen sene 4 aylık oğlu Hamza'yı kaybetmişti ve bu kayıp dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kayıptır. Yukarıdaki fotoğrafta 4 aylık oğlu Mahir'i kucağına aldığını görüyorum. Allah evlat acısı vermesin kimseye. Başarılarının devamını dilerim en samimi sporcu ...

toğrak razgatlıoğlunun yarışı devam ediyor 17. başladığı yarışta sizce şu an kaçıncı ???? :thumleft::flower:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesinlikle bende bunu isterim fakat bahsi geçen şahıslar bunu kenan ın şu anki başarısını küçümseyerek söylemesi gereksizlik.

Ama bu saatten sonra bu adamdan daha fazlasını beklemek bariz cahilliktir.

Çünkü bizim bugüne kadar motorsporların da gösterdiğimiz bir başarı yok kenan haricinde yani durum şu bu adam zemini hazırladı motogp de yarışacak adam toprak Harun gibi genç sporcularimiz.
Daha bu adamın hayatı hakkında en ufak bir şey bilmeyenler gitsin motogp de yarışsın diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar