- Konu Yazar
4. Dünya Şampiyonluğunu hedefleyen Kenan Sofuoğlu, 2015 yılına erken start verdi. Milli motosikletçimiz, Motorland Aragonda iki gün süren testlerde başarılı sonuçlara imza attı. Pucetti Racing Kawasaki ile iki gün boyunca 150 turluk antrenmanda Sofuoğlu yeni motosikletini denedi.
Testlerin çok olumlu geçtğini belirten Kenan Sofuoğlu, 2015 sezonu öncesi bu ilk test bana büyük bir motivasyon kaynağı oldu. 2014 sezonu artık bitti ve ben motosikletime çok güveniyorum. Antrenman boyunca iyi tur zamanları çıkardık. Testte çok tur attım ve motosikletten büyük keyif aldım. Önümüzdeki hafta Jerezde testlere devam edeceğiz. Ben tekrar sıfırdan başlıyorum ve kendimi çok güçlü hissediyorum dedi.
SHOEI X-SPIRIT 2 Kaskları Motoavm.com websitesinde bulabilirsiniz.
Testlerin çok olumlu geçtğini belirten Kenan Sofuoğlu, 2015 sezonu öncesi bu ilk test bana büyük bir motivasyon kaynağı oldu. 2014 sezonu artık bitti ve ben motosikletime çok güveniyorum. Antrenman boyunca iyi tur zamanları çıkardık. Testte çok tur attım ve motosikletten büyük keyif aldım. Önümüzdeki hafta Jerezde testlere devam edeceğiz. Ben tekrar sıfırdan başlıyorum ve kendimi çok güçlü hissediyorum dedi.
SHOEI X-SPIRIT 2 Kaskları Motoavm.com websitesinde bulabilirsiniz.