Kenan SOFUOĞLU, 2008' de MotoGP' de !!!

Kenan ilk yarışında 3. oldu , takım arkadaşı ve şu anki dünya şampiyonu Sebastien Charpentier (FRA) 1. oldu.Kenan Avustralyadaki 2. yarışta düştü (tam görmedim) ve yarış dışı kaldı maalesef.Motorda çok hasar yoktu ve devam etmek istedi fakat olmadı.Bitirebilse 3. lük şansı vardı ve zaten 4. gidiyodu sanırsam düştüğünde.Puan sıralaması burda http://www.worldsbk.com/
SS kısmına tıklayıverin.:p

Hmm genel klasmana bakınca bindiği motora göre konuşursak 3. 'lük şansı bi hayli fazla.Çok kuvvetli olmasa da bi ihtimal 2.'de olabilir yıl sonunda.Ama şampiyonluk zor.2 yarış kazanabilirse bu sezon çok iyi olur bence(unutmayın ki daha ilk sezonu wss'lerde).

watercolours' Alıntı:
ama hangi takım daha 2007'yi bile görmeden 2008 için bir sürücüyle anlaşır?

2008 için bir takımla anlaşmamış zaten...:)
Önümüzdeki iki yıl için, 600 cc klasmanı bir takımla anlaşmış...:wiinkk:
Burda tecrübe yaptıktan sonra 2008 de MOTO GP ye geçiş yapabilmek onun amacı...
Gayet de mantıklı yapıyor...:cat:
Umarız 2008 bir Türk'ü MOTO GP de izleriz....:bounce:

kenan sofuoğlunu motogp de görmek bana gurur verir ve çok keyifle izlerim nede olsa hemşerim. sakaryadan sevgiler kenan sana başarılar dilerim yolun açık olsun...inşallah bir gün senin pozisyonuna gelicem.sakaryadan sevgiler.

Beyler gelecekten geliyorum sene 2017 olduğunda dahi katılmayacak MotoGP'ye :) Şaka maka zaman su gibi akıyor :thumright

COQ

Motosiklet Eğitmeni
2 yıl rötar yapıp 2010 yılında geçti gp'ye.
Hem de ligin en dandik takımını eliyle koymuş gibi bularak.
Ne diyelim kısmet!

2 yıl rötar yapıp 2010 yılında geçti gp'ye.
Hem de ligin en dandik takımını eliyle koymuş gibi bularak.
Ne diyelim kısmet!

Takımdan şikayet ediyordu hep acaba iyi bir takımda olsa bişeler olurmuydu en azından orta sıralar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar